Redactia.ro
Home » Monden » Cine e bărbatul pe care Rona Hartner l-a iubit orbește, încât i-a iertat nenumărate infidelități: „Bărbatul vieții mele”. Era celebru în lume

Cine e bărbatul pe care Rona Hartner l-a iubit orbește, încât i-a iertat nenumărate infidelități: „Bărbatul vieții mele”. Era celebru în lume

A fost căsătorită de două ori, însă niciunul n-a făcut-o să-și piardă mințile precum un dansator de tango argentinian. L-a zărit, pe când se afla în Paris pentru promovarea filmului „Gadjo dilo”, într-o emisiune TV, în anul 1997.

Cine e bărbatul pe care Rona Hartner l-a iubit orbește

Rona Hartner a descoperit în Paris nu doar farmecul orașului, ci și dragostea pentru un tânăr pe care l-a întâlnit acolo. Pentru a păstra această relație, ea a ales să rămână în Franța, renunțând la resurse financiare și limitându-și bagajul la un minim absolut. Chiar dacă inițial nu avea un loc de cazare, destinul a intervenit și i-a adus împreună, astfel că acum locuiesc la câteva case distanță unul de celălalt.

„Am plecat la o filmare și, acolo, l-am văzut pe bărbatul vieții mele, la o emisiune, față în față și am decis că rămân(…) Dragoste la prima vedere, o nebunie. Am rămas cu o valiză minusculă, cu trei haine în ea și cu două pixuri.

Adică, am rămas cu nimic, în Franța, de pe o zi pe alta, deoarece consumasem toți banii pe care îi luasem și l-am rugat pe Dumnezeu, m-am dus într-o biserică care era goală, m-am pus pe jos, ca o cruce, și i-am zis lui Dumnezeu «Dă-mi și mie un apartament gratis, la Paris, imediat, că m-am îndrăgostit de un băiat. Nu știu unde locuiește, dar, te rog, în cartier la el».

Eu nu cunoșteam Parisul decât cu taxiul, adică, eu nu știam să mă descurc. Și zic «Te rog frumos, dă-mi un apartament gratis, trei luni, până îmi intră banii de la alte filme, să pot să rămân». Și, a doua zi, am avut un apartament gratis, pe strada perpendiculară cu iubitul meu.

Ne vedeam pe stradă, din greșeală, că, pe vremea aia, nu aveam nici telefon, nici nimic, ne vedeam din greșeală și era cea mai mișto iubire de dragoste. Urca, eu eram la etajul unu, el urca pe afară, noaptea, să vină, să mă vadă. Deci, iubire din aia, ca în filme”, povestea Rona.

S-au despărțit după 3 ani

Din păcate, dragostea lor s-a stins la fel de repede precum a început. El a lăsat însărcinată o canadiancă, după aceea s-a căsătorit cu ea. Dezamăgită de promisiunile deșarte, Rona a pus punct relației cu acesta. „Am stat trei ani împreună, a greșit și el, am greșit și eu, în sensul că eu eram extrem de imatură (…). El era cel mai mare dansator de tango argentinian din lume și luase Oscar-ul. Eu îl pictam numai pe el, am făcut 300 de tablouri despre el. Am scris poezii, am scris un metru de poezii pentru el. Scriam numai despre el (…) Am învățat engleză și spaniolă, scriind poezii pentru el”, a mai povestit aceasta.

Vorbind la Denise Rifai în emisiune despre această iubire mistiuitoare, Rona recunoștea că bărbatul era toxic pentru ea. „Lucrurile nu erau clare. După părerea mea, cel mai mare rău care există în lumea asta e minciuna, pentru că de acolo decurg toate. El m-a făcut să cred că ne vom căsători. Dar nu putea să renunțe la aceasta canadiancă. Și eu mi-am spus „dar ce conteaza? E latino-lover.” Dar nu avea doar pe canadiancă aia, avea nu știu câte alte dansatoare. Pe care le visam noaptea, căci eu am vise premonitorii. Și le vedeam pe stradă, le vedeam cum se sting pe picioare după el, căci el era un vampir. Nu era om, era un șaman. Când punea mâna pe o femeie o distrugea. Până la urmă n-a rămas cu candianca. E singur prin Argentina cu tablourile mele de metri pătrați, pe care și le-a pus prin casa. E singur și va fi singur, pentru că e genul de om care trăiește doar pentru el”, mărturisea ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: