Redactia.ro
Home » Știri » Cine e independentul care a bătut PSD și PNL la Ploiești! Povestea noului primar al orașului din Prahova

Cine e independentul care a bătut PSD și PNL la Ploiești! Povestea noului primar al orașului din Prahova

Ploieștiul are un nou primar după alegerile locale din 9 iunie. Mihai Polițeanu, un candidat independent, a obținut o victorie clară în fața contracandidaților săi. Luni, Mihai Polițeanu a anunțat că a fost ales primar al municipiului Ploiești, conform informațiilor transmise de Agerpres. Acesta a reușit să câștige sprijinul ploieștenilor printr-o campanie bine organizată și focalizată pe schimbare.

Victorie neașteptată la alegerile locale din Ploiești

Datele preliminare colectate de Code for Romania indică faptul că Polițeanu a obținut 25% din voturi, depășindu-i pe candidații PSD și PNL. Intrat în cursa pentru Primăria Ploiești ca independent, Polițeanu a beneficiat de sprijinul Partidului Mișcarea Noi, Ploieștenii. Mihai Polițeanu, deputat de Prahova, a fost ales inițial pe listele Uniunii Salvați România (USR) în 2020, devenind deputat independent în 2022, potrivit Observatorul Prahovean.

Polițeanu a fost cel mai activ candidat la Primăria Ploiești, începându-și campania devreme și menținând un contact constant cu cetățenii. Pe parcursul campaniei electorale, a avut susținerea Partidului Mișcarea Noi, Ploieștenii. Acesta a reușit să câștige alegerile pentru primărie printr-o campanie focalizată pe combaterea contracandidaților PSD-PNL, ceea ce i-a adus încrederea ploieștenilor. El a promis “schimbarea” pentru Ploiești și a prezentat numeroase proiecte esențiale pentru îmbunătățirea orașului, conform sursei citate.

Dragi ploieșteni, vă mulțumesc pentru că vă pasă de orașul nostru. Sunt copleșit și onorat de încrederea pe care mi-ați acordat-o! Dragi prieteni, colegi, susținători, voluntari care ați fost alături de mine în această campanie, vă mulțumesc! Dragi ploieșteni, această victorie vă aparține. Ați îngenuncheat un sistem corupt, osificat de 3 decenii la conducerea Ploieștiului.

Echipa mea a înfăptuit un miracol nemaiîntâlnit la nivel național arătând că o echipă de cetățeni onești și determinați poate trezi la viață o comunitate care să privească spre viitor cu speranță. De astăzi sunt Primar ales al Ploieștiului, din octombrie noul Primar al Ploieștiului”, a scris Mihai Polițeanu pe Facebook.

Cine este noul primar al Ploieștiului

Mihai Polițeanu, noul primar al Ploieștiului, are 47 de ani. Conform site-ului său, a absolvit Liceul Mihai Viteazul din Ploiești și are o licență în Filosofie de la Universitatea București. A finalizat un Masterat de Studii ale Naționalismului la Universitatea Central Europeană, beneficiind de o bursă internațională. De asemenea, a urmat cursurile unui Masterat în Studii Comunitare la Facultatea de Drept, Universitatea București, fără a-și finaliza disertația.

De-a lungul carierei sale, Polițeanu a fost activ în diverse proiecte civice. A fost membru fondator și timp de patru ani director executiv al Inițiativei România, o mișcare civică înființată după tragedia de la Colectiv, având un rol important în mobilizarea civică ulterioară și în protestele din perioada ianuarie 2017 – mai 2019, împotriva OUG 13 și a altor inițiative legislative care amenințau justiția independentă și lupta împotriva corupției.

Campania electorală și planurile pentru viitor

Polițeanu a reușit să atragă atenția și sprijinul ploieștenilor printr-o campanie electorală bine gândită și orientată către nevoile comunității. A promis schimbări semnificative și proiecte esențiale pentru îmbunătățirea vieții în Ploiești. Printre obiectivele sale principale se numără modernizarea infrastructurii, îmbunătățirea serviciilor publice și combaterea corupției la nivel local.

Echipa mea a înfăptuit un miracol nemaiîntâlnit la nivel național arătând că o echipă de cetățeni onești și determinați poate trezi la viață o comunitate care să privească spre viitor cu speranță”, a declarat Polițeanu. El a subliniat importanța colaborării cu cetățenii și a menținut un dialog deschis pe parcursul campaniei sale.

Victoria lui Polițeanu în alegerile locale reprezintă un semnal clar al dorinței ploieștenilor pentru schimbare și transparență în administrația locală. Aceștia au demonstrat că sunt pregătiți să sprijine un candidat independent care promite să lupte pentru interesele comunității și să aducă un suflu nou în primărie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: