Redactia.ro
Home » Homepage » Cine e muncitorul care a murit îngropat de viu, în localitatatea Castelu. Urma să se însoare în toamnă

Cine e muncitorul care a murit îngropat de viu, în localitatatea Castelu. Urma să se însoare în toamnă

Cine e muncitorul care a murit îngropat de viu, în localitatatea Castelu. Urma să se însoare în toamnă
Doi bărbați, colegi de muncă, au fost prinși sub un mal de pământ, în localitatea Castelu, județul Constanța. Unul dintre ei a decedat. Iată ce se știe despre el. Urma să se căsătorească în toamnă.

Cine e muncitorul care a murit îngropat de viu, în localitatatea Castelu din Constanța. Urma să se căsătorească: „A atras ca un magnet toate necazurile posibile”

Doi colegi de muncă au fost prinși aseară sub un mal de pământ în comuna constănțeană Castelu. Lucrau la o rețea de canalizare când au fost prinși sub un mal de pământ. Din păcate, unul dintre ei a murit, fiind acoperit în totalitate, dar cel de-al doilea a fost salvat, după ce pompierii au reușit să ajungă la el și să-i dea o mască cu oxigen, a informat ISU Constanța.

Bărbatul mort avea 34 de ani și era tată a doi copii, fete. În toamnă, tânărul urma să se recăsătorească, a scris Replica de Constanța. Cei care l-au cunoscut au scris mesaje în amintirea lui. Sunt în stare de șoc și regretă întâmplarea. Iată unul dintre mesaje.

Dumnezeu e nedrept când nu ne cheamă în ordinea în care ne-a trimis pe pământ. Nu înțeleg de ce ia la el tineri nevinovati. Ca profesor, durerea e și mai mare când înaintea ta pleacă un tânăr fost elev.

Dragoș Toader mi-a fost elev, acum vreo 20 de ani, în prima clasă coordonată la Școala din Nicolae Bălcescu. Rar mi-a fost să văd un ghinionist mai mare. În scurta sa existență, a atras ca un magnet toate necazurile posibile. A rămas orfan de tată de copil. Apoi, și-a crescut singur fetițele (ca două păpuși) părăsite de mamă. Deși, uneori, problemele îl copleșeau, nu s-a plâns niciodată.

În septembrie, urma să intrăm în biserică din comună, ca să-l nășesc într-un nou început de drum. Dumnezeu s-a opus. Intru acum în biserică ca să-l conduc pe ultimul drum. Nu mai am cuvinte, nu știu ce să mai zic.

A murit stupid, după un ultim ghinion: la muncă, un mal de pământ surpat, s-a prăbușit peste el. Avea doar 33 de ani. Sper că a plecat spre cer într-o lume mai bună, pe o cale dreaptă. Pentru că, pe pământ, complicat i-a fost drumul. Mi-e tare teamă de momentul când fetele lui o să mă întrebe: “De ce, nașule?”

Dumnezeu să te odihnească în pace, finu Dragoș, să ajute fetele să meargă înainte! Dacă există lumea cealaltă, sigur, ne vom revedea, mai devreme sau mai târziu…

Pompierii constănţeni au avut o misiune contra cronometru de salvare, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanţa. Salvatorii au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, două autospeciale de descarcerare, o ambulanţă SMURD, o ambulanţă de terapie intensivă mobilă şi un container multirisc.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro