Redactia.ro
Home » Monden » Cine e soția lui Vlad Popescu Piedone, noul primar de la Sectorul 5. Cei doi sunt casatoriti de 11 ani

Cine e soția lui Vlad Popescu Piedone, noul primar de la Sectorul 5. Cei doi sunt casatoriti de 11 ani

Fiul lui Cristian Popescu Piedone, Vlad-Piedone Popescu, se pregătește să intre în cursa pentru fotoliul de primar al Sectorului 5, după ce tatăl său a fost condamnat definitiv în dosarul Colectiv. La vârsta de 33 de ani, Vlad-Piedone Popescu, deputat din partea PSD și antreprenor, își propune să continue proiectele începute de tatăl său în cadrul primăriei.

O carieră promisă de la o vârstă fragedă

Vlad-Piedone Popescu pare să aibă toate calitățile necesare pentru a duce mai departe moștenirea tatălui său la Primăria Sectorului 5. Absolvent al Facultății de Drept la Universitatea Titu Maiorescu din București, Vlad a intrat în lumea afacerilor la o vârstă fragedă. În 2010, la doar 21 de ani, a început să investească în domeniul restaurantelor, reușind să construiască un portofoliu de afaceri profitabile.

În prezent, Vlad deține jumătate din societatea God Trust Enterprises SRL, care operează în sectorul 4 al Capitalei. Cealaltă jumătate a companiei este deținută de sora sa, Ana Maria, care a fost și administrator până în anul trecut, când a fost înlocuită de Ana Roșca. Deși firma mai are un singur angajat, în 2020, God Trust Enterprises SRL a obținut un profit de aproape 120.000 de lei, la o cifră de afaceri de 250.000 de lei.

Provocările și succesele din afaceri și politică

Cu toate că succesul actual al afacerilor sale nu este la fel de impresionant ca în perioada în care Cristian Popescu Piedone era primar al Sectorului 4, Vlad a demonstrat că poate naviga cu succes printr-un mediu de afaceri complicat. În trecut, afacerile familiei înregistrau cifre de afaceri de peste 1,5 milioane de lei pe an.

Vlad-Piedone Popescu a avut și alte afaceri, printre care și societatea Sport Team Kart SRL, care închiria mașinuțe într-un parc din Sectorul 4. Totuși, această afacere a fost închisă la scurt timp după ce tatăl său a început să aibă probleme cu justiția.

În perioada premergătoare câștigării alegerilor parlamentare, Vlad a ales să își ia și un job, lucrând ca consilier de vânzări și asigurări la Urban S.A., o companie de salubritate care activează în sectorul 6. Acest lucru demonstrează capacitatea sa de a se adapta și de a-și diversifica experiențele profesionale.

O avere impresionantă și ambiții politice

Conform declarației sale de avere, Vlad-Piedone Popescu este mult mai bogat decât tatăl său. Deține trei imobile în București (două apartamente și o casă), un teren în Capitală și patru automobile (Volkswagen, Land Rover, BMW și Porsche). Între 2020 și 2021, el a vândut nu mai puțin de șase mașini, iar activele sale financiare depășesc 900.000 de lei.

În contrast, Cristian Popescu Piedone se poate lăuda cu patru terenuri în Bragadiru, o casă de 73 mp în București, trei autoturisme de epocă și conturi în care se află aproximativ 50.000 de euro și 700 de dolari.

Cine este Loredana, soția lui Piedone Jr.

Soția lui Vlad, Loredana, lucrează ca economist la Kebap Shop SRL, firma care deține brandul Dristor Donner. În prezent, ea este în concediu de creștere a copilului, susținând astfel echilibrul familial în paralel cu ambițiile politice ale soțului ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: