Redactia.ro
Home » Știri » Cine e tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova. El se află în stare gravă în spital, spre disperarea apropiaților: „Are nevoie de sânge!”

Cine e tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova. El se află în stare gravă în spital, spre disperarea apropiaților: „Are nevoie de sânge!”

GALERIE FOTO (2) Cine e tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova. El se află în stare gravă în spital, spre disperarea apropiaților: „Are nevoie de sânge!”

Cine e tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova. El se află în stare gravă în spital, spre disperarea apropiaților. Cunoscuții au lansat un apel în care au anunțat că victima are urgent nevoie de sânge.

Cine e tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova. El se află în stare gravă în spital, spre disperarea apropiaților: „Are nevoie de sânge!”

Din nefericire, fata de 14 ani, înjunghiată ieri în Grădina Botanică din Craiova, a decedat. Amicul ei este, însă, în viață, în secția ATI, iar medicii fac tot posibilul să îl salveze. Are nevoie de sânge.

Apropiații, dascălii, colegii, familia – cu toții își fac griji pentru el și stau cu sufletul la gură. O profesoară a publicat pe Facebook un mesaj prin care face apel la donare de sânge, indiferent de grupa sanguină. Oricine dorește îl poate ajuta.

„Buna ziua!
*Bădică Emanuel*, absolvent al Colegiului National „Carol l”, promotia 2022 (clasa a XII a A, mate info, bilingv -engleza) are nevoie de ajutorul nostru!
Din nefericire , el este victima incidentului din Gradina Botanica, de marti, 27.06.2023 si este internat la ATI, Spitalul Judetean nr 1! Cei care pot dona sange, indiferent de grupa sanguina, sunt rugati sa mearga la Spitalul Nr 1 si sa specifice numele **BĂDICĂ EMANUEL* !
Vă mulțumim!
Facebook/Daniela Amalia Chilom
Sursa foto: Oltenia TV

Cine este Meliss, copila de 14 ani ucisă în Grădina Botanică din Craiova

O fată de 14 ani din Craiova și-a găsit tragicul sfârșit după un atac sângeros în Grădina Botanică, fiind înjunghiată cu sânge rece. Tânăra era însoțită de prietenul ei, de 19 ani, care a fost și el rănit de către agresor, aflându-se în prezent în stare gravă la spital, luptând pentru viața lui. Adolescenta a murit la scurt timp după atac și din informațiile din presă știm cp tatăl acesteia este polițist.

Agresiunea a fost săvârșită de către un adolescent minor, de doar 17 ani, care a ucis-o pe Meliss și l-a rănit grav pe prietenul ei, elev la Liceul Militar din Craiova. Momentan nu se cunoaște motivul din spatele acestei tragedii.

Tânărul agresor nu s-ar fi panicat după fapta sa, ci chiar s-ar fi plimbat pe alee, fără să alerge, trecând pe lângă un echipaj al Poliției Locale, fără emoții sau agitație.

Un trecător a sunat la 112 atunci când a observat că în parc sunt doi tineri plini de sânge. Imediat după apelul telefonic, agenții aflați în Grădina Botanică l-au urmărit pe tânăr, reținându-l la scurt timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: