Redactia.ro
Home » Știri » Cine era femeia de 23 de ani care s-a aruncat, în gol, cu cei doi copii de la geamul unui hotel din Botoșani

Cine era femeia de 23 de ani care s-a aruncat, în gol, cu cei doi copii de la geamul unui hotel din Botoșani

GALERIE FOTO (2) mama botosani

Scene cu adevărat cumplite au avut loc la miezul nopții dintre duminică și luni. O mamă de 23 de ani și-a aruncat copiii pe geamul unui hotel din municipiul Botoșani. Din păcate, în ciuda eforturilor pe care medicii le-au depus, mezinul nu a putut fi salvat.

O femeie de 23 de ani s-a aruncat în gol alături de cei doi copii

Într-un incident tragic petrecut duminică noapte la Botoșani, o femeie în vârstă de 23 de ani a recurs la un gest absolut șocant. Ea și-a aruncat cei doi copii, de doi și trei ani, pe geamul de la etajul I al Hotelului Tineret din oraș. În plus, femeia a amenințat că se va sinucide și a fost salvată în ultima clipă de către echipa de intervenție sosită la fața locului.

Femeia pare să-și fi scos copiii din pat în timp ce aceștia dormeau și a încercat să se arunce de la fereastră. Cu toate acestea, ea a rămas agățată de o bucată de acoperiș, în timp ce copiii au căzut pe solul de beton. Ea a rămas acolo timp de mai multe ore, până când autoritățile au reușit să o convingă să coboare. În timpul acestei perioade, femeia amenința că va sări în gol cu intenția de a-și pune capăt zilelor. Potrivit autorităților, negocierile pentru a o convinge să renunțe la această intenție au fost extrem de dificile. În cele din urmă, femeia a fost convinsă să renunțe la aceste gânduri și să coboare de pe acoperiș.

Femeia a fost internată la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean, în timp ce tatăl copiilor se află în stare de șoc la București. Potrivit presei locale, acesta este profund tulburat și nu găsește o explicație pentru ceea ce s-a întâmplat. El a menționat că femeia i-a trimis tatălui un mesaj pe care l-a încheiat folosind cuvântul „Adio”.

Mezinul familiei, în vârstă de doi ani, a murit pe loc

În pofida intervenției prompte a personalului medical, băiatul cel mai mic, Vladimir a murit, iar fratele său mai mare, Gabriel, se află în stare critică, luptând între viață și moarte. Gabriel se află într-o stare de comă profundă și a fost transportat cu un elicopter SMURD la un centru universitar din Iași pentru îngrijiri speciale.

Potrivit informațiilor furnizate de Monitorul de Botoșani, femeia în cauză nu avea asupra ei acte de identitate și părea extrem de abătută. Ca urmare, personalul hotelului a decis să o cazeze, chiar dacă nu avea documente. I s-a alocat o cameră la etajul întâi al clădirii. La audieri, femeia a mărturisit că, în timp ce copiii dormeau, i-a luat în brațe și a sărit cu ei de la fereastră.

Sursă foto Antena 3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: