Redactia.ro
Home » Știri » Cine este afaceristul găsit mort în Pădurea Băneasa de lângă Capitală. Fusese dat dispărut de trei luni

Cine este afaceristul găsit mort în Pădurea Băneasa de lângă Capitală. Fusese dat dispărut de trei luni

Alexandru Coman a fost căutat inclusiv în mănăstiri, iar prietenii au făcut apel pe rețelele de socializare, cerând ajutorul oamenilor pentru a fi găsit.

Alexandru Coman, cunoscut om de afaceri din Sibiu, a fost găsit mort în Pădurea Băneasa din București. Bărbatul, care fusese dat dispărut de familie de la sfârşitul lunii octombrie, locuia în Capitală de mulţi ani. Bărbatul a fost găsit spânzurat de un copac. Asupra lui, polițiștii au găsit actele, telefonul și o sumă de bani.

Cine este afaceristul găsit mort în Pădurea Băneasa de lângă Capitală. Fusese dat dispărut de trei luni

Se știe că omul de afaceri din Sibiu, Alexandru Coman, era divorțat. Potrivit unor surse apropiate, ar fi suferit o depresie. S-a aflat și că era tatăl a doi copii. A avut o afacere în domeniul agricol.

Ieri, trupul neînsuflețit a fost descoperit în Pădurea Băneasa. Cineva l-a văzut atârnând spânzurat de un copac și a alertat Poliția.

„În data de 25 ianuarie 2022, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că intr-o zonă împădurită din sectorul 1 a fost găsit decedat un bărbat. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul. Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, au transmis polițiștii bucureșteni.

Anchetatorii iau în calcul ipoteza sinuciderea. Însă oamenii legii nu exclud nici alte variante. Vor fi audiate persoanele din familie. La audieri va ajunge inclusiv fosta soție a omului de afaceri.
În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru moarte suspectă.

Afaceristul căutat de trei luni. Apel pe rețelele de socializare

Afaceristul din Sibiu a fost căutat de trei luni de toți cunoscuții săi. Mai mult, au fost prieteni care au lansat și apeluri pe Facebook pentru a da de bărbat.

„Dragi prieteni,
Domnul din poze se numește Alexandru (Sandu) Coman, este un prieten drag și din data de 21 octombrie, nu mai avem nicio veste de la el. Daca îl vedeți, va rugam sa sunați la nr. de urgenta 112 sau imi scrieți pe messenger. Va mulțumesc! 🙏🏻 Cine poate, un share ne-ar ajuta”, scria pe Facebook o apropiată a bărbatului în 9 noiembrie.

„Sunt aproape trei săptămâni, noi sperăm să fie, poate, la o mănăstire, unde e cald, ar avea mâncare, eventual pe cineva care să îl asculte sau să îi dea vreun sfat. Poliția a zis că va trimite o informare Patriarhiei pe care să o distribuie că poate-poate îl recunoaște cineva. Orice altă variantă este pesimistă”, spune o apropiată care a distribuit și pe Facebook povestea lui, potrivit publicației Turnul Sfatului, în noiembrie 2021.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: