Redactia.ro
Home » TV » Cine este Alex Mihoc, tânărul care a obținut cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu. A gătit deja în restaurante cu stele Michelin și pentru nume mari ale fotbalului mondial

Cine este Alex Mihoc, tânărul care a obținut cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu. A gătit deja în restaurante cu stele Michelin și pentru nume mari ale fotbalului mondial

chef

Personajul care s-a aflat în centrul atenției în ultima perioadă este Alex Mihoc, un tânăr de 18 ani care a obținut cuțitul de aur oferit de Cătălin Scărlătescu în emisiunea „Chefi la cuțite”. Spectatorii au avut parte de momente captivante, întrucât Alex Mihoc i-a impresionat pe jurați și a fost distins cu prestigiosul cuțit de aur de către Cătălin Scărlătescu. Iată cum a reușit să-l impresioneze!

Cine este Alex Mihoc, concurentul care i-a impresionat pe chefi

Alex Mihoc este un tânăr în vârstă de 18 ani, care a fost distins cu premiul „cuțitul de aur” din partea lui Cătălin Scărlătescu în cadrul ediției a patra a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 12. În timpul acestui episod, tânărul i-a uimit pe cei trei bucătari-chefi cu preparatul său.

Alex Mihoc, în vârstă de 18 ani, locuiește în Franța și manifestă o pasiune ferventă pentru arta culinară. Alex a împărtășit că și-a descoperit interesul pentru gătit încă din copilărie, mai precis, în clasa a VIII-a, atunci când a luat parte la o provocare culinară școlară. În cadrul competiției de la Antena 1, Alex a prezentat un preparat denumit „linge-mă”. Curioși și intrigați din cale afară, jurații nu au utilizat tacâmurile pentru a gusta din mâncare, ci au optat să deguste direct cu limba de pe farfurie.

„Am gătit cu mama de mic și eram mereu în bucătărie cu ea. (…) Dorința mea este să revin în țară, să am un proiect și să construim ceva. Îmi doresc să aducem gastronomia franceză în România.Am vrut să fac ceva care nu s-a mai făcut. Am vrut să vă demonstrez că am idei mai nebune, să zicem. În farfuria mea o să am dulce, sărat, amar și acru. Bucătăria cere sacrificii foarte mare, trebuie să te dedici la maxim. Bucătăria m-a învățat să fiu foarte organizat zi de zi. La vârsta de 14 ani trăiam singur în Paris, fără părinți. Îmi făceam de mâncare și îmi spălam hainele singur”, le-a povestit concurentul celor trei chefi.

După ce a pășit în fața juraților, Alex Mihoc le-a povestit juraților că a lucrat pentru echipa națională de fotbal a Franței și că a avut ocazia să gătească pentru fotbaliști renumiti.

„Am început bucătăria la 13 ani, am fost mereu pasionat de bucătărie, iar în clasa a VIII-a am decis să mă înscriu la Școala Ferrandi Paris timp de 3 ani. Apoi, am lucrat în diferite restaurante. Am început că echipa națională de fotbal a Franței. Lucram pentru Mbappé sau Benzema și plecam cu ei în fiecare țară. Și eu eram uimit că, la 14 ani, găteam pentru superstaruri”, a povestit Alex Mihoc, în fața celor trei jurați.

Alex a primit cuțitul de aur din partea lui Cătălin Scărlătescu

La o vârstă fragedă de doar 16 ani, Alex a avut o experiență de lucru într-un restaurant decorat cu trei stele Michelin. Chef Florin Dumitrescu a fost primul care a decis să acorde cuțitul de aur, exclamând, Eu îți propun prima ofertă!” Chef Scărlătescu a reacționat prompt și a depus și el cuțitul de aur pe masă.

Momentul cel mai surprinzător a avut loc când Alex Mihoc a menționat că se aștepta la trei cuțite de aur, nu doar două, fapt ce l-a determinat pe Florin Dumitrescu să-și retragă oferta. În final, tânărul de 18 ani a primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu și telespectatorii vor avea șansa de a-l vedea și în etapa viitoare a competiției.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: