Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Amarah, femeia transgender care a devenit virală pe TikTok: „Mama m-a susținut“

Cine este Amarah, femeia transgender care a devenit virală pe TikTok: „Mama m-a susținut“

GALERIE FOTO (5)

Disforie de gen – așa se numește afecțiunea pe care o poartă transgenderii. „Niciodată nu mă voi simți 100% femeie până nu văd schimbarea necesară la mine ca să mă pot simți frumoasă“, a fost mesajul ei.

Cine este Amarah, femeia transgender care a adunat o comunitate de peste 150.000 de urmăritori pe TikTok. Are peste un milion și jumătate de like-uri. S-a născut băiat, dar nu și-a îmbrățișat niciodată genul. Încă din adolescență a simțit că este în corpul greșit. Amarah și-a împlinit visul, acela de a deveni femeie, dar și un model pentru toți cei care fac parte din comunitatea LGBTQ.

Cine este Amarah, femeia transgender care a devenit virală pe TikTok: „Mama m-a susținut“

Bruneta face senzație pe TikTok, acolo unde a adunat peste 150.000 de urmăritori și a strâns peste un milion și jumătate de like-uri. Începuturile transformării ei nu au fost ușoare, însă cea care i-a fost mereu alături și i-a acordat încredere este chiar mama sa.

Cred că am fost mereu feminină și am încercat să îmi îmbrățișez partea feminină, cred că în perioada pubertății am realizat că nu sunt în corpul potrivit. Mama mea știa de mine și cum sunt eu ca persoană. M-a susținut și a încercat să mă înțeleagă în totalitate. Ceilalți membrii ai familiei nu m-au susținut și nu au încercat să îmi înțeleagă transexualismusul, a explicat ea într-un interviu oferit pentru wowbiz.

Mereu trec prin episoade rasiste doar pentru că sunt femeie trans, parcă sunt obișnuită cu ura oamenilor. Este un drum greu, trist și au nevoie (n.r. cei care vor să-și schimbe identitatea de gen) de susținere morală pentru că acest drum e dificil de parcurs. Se vor pierde oameni, încrederea în sine și aprecierea față de ei înșiși. Tratamentul hormonal, cât și operațiile, în alte tari europene, sunt plătite de Casa de asigurări, a mai explicat Amarah.

Amarah Chiraș a făcut recent un live pe Tik-Tok cu Bianca Drăgușanu. În timpul acestuia, diva a ajutat-o să strângă mai mulți bani pentru operațiile pe care urmează să le realizeze.

Bianca e cea mai tare femeie ever! Feminitatea ei și maniera ei business woman sunt geniale! La fel primește și ea hate-ul pe care îl primesc și eu online, mi-a plăcut maniera ei în care a ignorat această ură și a mers pe un drum drept, a mai spus Amarah pentru sursa citată anterior.

Ce este disforia de gen

Disforia de gen este o afecțiune care care îi cauzează unei persoane disconfort sau suferință pentru că există o diferență între sexul biologic al acesteia și identitatea de gen acesteia. Ea este uneori cunoscută și ca incongruență de gen.

Oamenii ce suferă de disforie de gen sunt de obicei persoane transgen. Aceasta era numită tulburare de identitate sexuală până la adoptarea ICD-11 de către OMS în 2019. Afecțiunea a fost redenumită și mutată din secțiunea pentru Tulburări Mentale și de Comportament pentru a scăpa de stigma asociată termenului tulburare, arată wikipedia.org

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini