Redactia.ro
Home » Homepage » Cine este bărbatul mort după ce a căzut de la etajul Hotelului Intercontinental din București

Cine este bărbatul mort după ce a căzut de la etajul Hotelului Intercontinental din București

GALERIE FOTO (2)

Tragedie la început de săptămână, chiar în centrul Capitalei! Un tânăr bărbat și-ar fi pus capăt zilelor, luni dimineață. Acesta s-ar fi aruncat de la unul dintre etajele superioare al celebrului Hotel Intercontinental din București.

UPDATE: În urma ultimelor informații de la fața locului, se pare că victima ar fi o persoană mult mai tânără. Ar fi vorba de un tânăr de doar 21 de ani. Totodată, a apărut și informația că victima ar fi fost din Caransebeș.

Tânărul ar fi lăsat în urmă și un mesaj de adio. Niște înregistrări audio lasă de înțeles că avea o orientare sexuală diferită, fapt pentru care cei din jurul său nu îl acceptau.

De asemenea, există informații că tânărul ar fi venit în București pentru a-și încheia socotelile cu viața.

Mesajul de adio al tânărului care s-a aruncat din Intercontinental

„M-am născut într-o familie săracă, nu mai vreau să trăiesc, urăsc viaţa, sunt prea sărac.

Nu aţi avut grijă de mine, un copil nu se creşte cu câţiva lei pe lună. Urăsc familia în care m-am născut.

Mă simt marginalizat şi neînţeles din cauza problemelor pe care le am şi nu mă înţelege nimeni.

Mama a venit în ţară şi mi-a dat puţini bani”, este o parte din biletul de adio lăsat de tânărul de 21 de ani care s-a aruncat de la etajul Hotelului Intercontinental din București, potrivit Antena 3.

Sursa: Antena 3
Sursa: captura Antena 3

ȘTIRE INIȚIALĂ

Din primele informații în urma tragediei din centrul Capitalei, nu se cunosc încă motivele pentru care bărbatul ar fi recurs la un astfel de gest extrem.

Cine este bărbatul mort după ce a căzut de la etajul 20 al Hotelului Intercontinental din București

Inițial s-a crezut că este vorba de persoană de 35-40 de ani. În cele din urmă, s-a constatat că tânărul găsit mort lângă Hotelul Intercontinental avea doar 21 de ani. Potrivit unor surse, ar fi fost cazat la celebrul hotel din Capitală.

A murit după ce s-a aruncat de pe Hotelul Intercontinental din București. Poliția Capitalei a deschis anchetă în acest caz.

Potrivit unor surse, tănărul a recurs la acest gest luni dimineață, în jurul orei 7.00. Din primele indicii, anchetatorii iau în calcul faptul că s-a sinucis.

La fața locului, s-a deplasat de urgență un echipaj de medicii de la SMURD. Însă salvatorii au putut doar să constate decesul. Se pare că tânărul a murit pe loc, în urma căzăturii de la mare înălțime.

„În această dimineață (luni – n.red.), prin apel 112, a fost sesizat faptul că în zona adiacentă unei unități hoteliere din sectorul 1 se află decedat un bărbat, posibil precipitat de la mare înălțime”, a transmis Poliția București.

Deocamdată nu se cunoaște cauza acestei tragedii.

Ce s-a găsit la etajul 20 al Hotelului Intercontinental din București

La primele ore ale dimineții, s-a derulat o adevărată desfăşurare de forţe la faţa locului. La Hotelul Intercontinental au ajuns și cei de la Serviciul Omoruri, dar și cei de la IML.
Anchetatorii ar fi găsit la etajul 20, un telefon mobil şi o sticlă de băutură alcoolică.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost urcat în maşina Institutului de Medicină Legală (IML), pentru efectuarea necropsiei.

Se ia în calcul și varianta ca victima de la Hotelul Intercontinental din Capitală să fi căzut de la mare înălțime, potrivit autorităților care cercetează împrejurările în care s-a produs tragedia.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Suspecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii condițiilor în care s-a produs decesul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: