Redactia.ro
Home » Știri » Cine este Bianca Adam, cunoscută drept Tequila, vloggerița care a fost bătută pe stradă de un om de afaceri. Cum a ajuns cunoscută, de fapt

Cine este Bianca Adam, cunoscută drept Tequila, vloggerița care a fost bătută pe stradă de un om de afaceri. Cum a ajuns cunoscută, de fapt

Vlogger Bianca Adam

Bianca Adam, vloggerița cu numele de Tequila a povestit pe canalul său de Youtube că a fost agresată fizic de un dezvoltator imobiliar în plină stradă iar martorii nu au sărit în ajutorul ei. Tânăra povestește cu ochii în lacrimi momentele șocante prin care a trecut.

Vloggerița Tequila a fost agresată fizic în plină stradă

Bianca Adam, zis Tequila este unul din cei mai populari vloggeri români, cu peste 1,6 milioane de abonați pe YouTube.

Vloggeriț a povestiti într-un videoclip postat pe canalul său de Youtube că a fost agresată fizic de un dezvoltator imobiliar în plină stradă și nimeni nu a încercat să o ajute, deși erau mai multe persoane în jurul ei.

Conform acesteia, întreaga scenă a pornit de la o bucată de marmură spartă, atunci când Bianca a parcat mașina, în apropierea imobilului deținut de cel care a agresat-o.

Tequila a povestit că bărbatul i-a cerut să își mute mașina, ulterior acesta devenind violent și i-a spus telefonul cu care filma din mână.

A ieşit, direct, foarte pornit pe noi şi ne-a zis ceva în genul: Nu vezi că mi-aţi rupt marmura, aşa se parchează?….Mi se pare puţin imposibil să fi trecut eu cu maşina pe acolo, dar nici nu spun 100% că n-am fost eu„, a precizat vloggerița Tequila.

Bătută cu un fier de către un dezvoltator imobiliar

Bianca Adam a menționat că lucrurile s-au complicat în momentul în care individul s-a enervat că este filmat. După ce i-a spus telefonul din mână, indidvidul a aruncat cu el chiar în capulo prietenului Biancăi.

După acest moment, dezvoltatorul imobiliar a ieșit din incinta cu un fier și a lovit-o pe vloggeriță peste picior.

Mă trezesc cu el, 1,80 de om, iese pur si simplu cu un fier de vreo 3 metri, din ala de constructii….şi mi-l înfige efectiv în picior, dă cu toată forţa lui”, a mai precizat vloggerița.

Cel mai șocant lucru pentru Bianca a fost faptul că mai mulote persoane care au fost martore nu au intervenit în ajutorul acestora și nimeni nu i-a dat un telefon să sune la poliție.

Cum a ajuns cunoscută Bianca Adam?

Bianca Adam, una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut în online-ul românesc are peste 1,6 milioane de fani, iar reteța succesului este transparența, asumarea cuvintelor și a încrederii în propria generație.

Bianca este din Craiova și și-a făcut vlogul pe vremea când în România acest concept nu era foarte popular.

„Simțeam nevoia pur și simplu să-mi exprim creativitatea și să-mi transpun ideile pe sticlă..Simțeam nevoia să montez, să îmi pun cap la cap niște idei care să fie creative sau amuzante și am simțit că cel mai bine pot să îmi exprim aceste idei prin mediul Youtube-ului,” spune Bianca Adam.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini