Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Claudia Balint, soția lui Nuțu Cămătaru. Și-au jurat iubire veșnică în penitenciar

Cine este Claudia Balint, soția lui Nuțu Cămătaru. Și-au jurat iubire veșnică în penitenciar

GALERIE FOTO (3)

Nuțu Cămătaru este o personalitate foarte cunoscută în țara noastră, având o reputație destul de controversată. Totuși, puțini știu cine este frumoasa sa soție, Claudia, cea care i-a fost alături în cele mai dificile momente din viață. Povestea lor de dragoste este una într-adevăr impresionantă, iar partenera bărbatului a făcut furori în urmă cu câțiva ani pentru aparițiile sale în diverse videoclipuri muzicale.

Cine este Claudia Balint, soția lui Nuțu Cămătaru

Claudia a devenit cunoscută în urmă cu mai bine de 10 ani, atunci când a apărut în videoclipul melodiei „Brazilianca”, cântată de Florin Salam. Mulți bărbați s-au îndrăgostit instant de frumoasa brunetă, care de atunci a rămas cunoscută cu numele melodiei care parcă i-a fost dedicată. Cu un corp parcă desprins din revistele de modă, a cucerit o țară întreagă, însă doar unul a reușit să o aibă: Nuțu Cămătaru.

S-au căsătorit în Penitenciarul Rahova

Nuțu Cămătaru și Claudia s-au cunoscut în anul 2013, când bărbatul este încă căsătorit. Dragostea pentru brunetă l-a determinat însă să facă fapte mărețe, așa că a făcut tot posibilul să fie împreună cu ea fără nicio piedică. S-a îndrăgostit atât de tare de tânără, încât a renunțat chiar și la soție pentru ea. În luna noiembrie a anului 2013 a divorțat de Lidia Balint, care în momentul respectiv era în spatele gratiilor.

Divorțul s-a sfârșit repede și fără vreun scandal în mediul public, așa că Nuțu și Claudia au fost liberi să fie fericiți. Așa au trecut în neștire primele luni din relația lor, perioadă în care au realizat că sunt suflete pereche. Nici momentul în care bărbatul a fost arestat nu a stat în calea iubirii lor, care creștea parcă pe zi ce trece. Bruneta i-a fost alături iubitului său în fiecare moment important, ba chiar era cu el atunci când a fost luat de poliție.

În momentul în care a văzut că femeia din viața sa nu renunță la el chiar dacă este închis, Nuțu Cămătaru a decis să o facă în mod oficial doamna sa. Și-au unit destinele în fața Stării Civile chiar în Penitenciarul Rahova, acolo unde ceremonia a avut un singur martor. Așa a devenit Claudia doamna Balint, cea pe care cunoscutul interlop a promis că o va iubi toată viața.

În lunile ce au urmat, Claudia a fost nelipsită de la penitenciarul Rahova. Îi făcea regulat vizite soțului său, era prezentă la toate procesele în care era implicat acesta, iar vizitele intime erau singurele momente în care putea să se bucure cu adevărat de dragostea bărbatului. Timpul a trecut greu, dar interlopul a fost în cele din urmă eliberat.

Viața lor a devenit completă în anul 2017, moment în care bruneta a adus pe lume primul moștenitor al cunoscutul interlop. Au ales să-l numească Cezar, iar povestea lor minunată de dragoste continuă chiar și acum, după multe piedici și greutăți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: