Redactia.ro
Home » Monden » Cine este, cu ce se ocupă și ce salariu lunar are Olguța Dana Totolici, soția vicepremierului Dan Barna

Cine este, cu ce se ocupă și ce salariu lunar are Olguța Dana Totolici, soția vicepremierului Dan Barna

Dan Barna este unul dintre cei mai importanți oameni politici la momentul actual. Nu multă lume știe detalii despre viața sa persoanlă, deoarece mereu a vrut să își țină familia departe de lumea mondenă și lumina reflectoarelor. Soția sa, Olguța Dana Totolici, este o prezență foarte discretă. Iată cu ce se ocupă și câți bani încasează lunar.

Cu ce se ocupă soția lui Dan Barna

Olguța Dana Totolici, soția vicepremierului Dan Barna, este o femeie de-a dreptul superbă. Frumoasa Olguța împărtășește aceeași pasiune ca și soțul ei, anume zona juridică. Olguța Dana Totolici a absolvit Facultatea de Drept în anul 2004. Mai apoi a aprofundat studiile in domeniul juridic în cadrul Universitatii de la Sorbona. Acolo a urmat doua programe de master, dintre care unul la Paris.  Mai apoi a obținut un doctorat în Drept, la Universitatea Titu Maiorescu și în cele din urmă un MBA, la Universitatea din Hull, in Marea Britanie.

În momentul de față ocupă o fucție importantă în cadrul unei companii gigant din România. Olguța Dana Totolici este Head of Reward & Respect Labour Litigation Department în cadrul OMV Petrom. Potrivit declarației de avere a lui Dan Barna, soția sa câștigă anual 354.082 de lei (74.300 de euro), asta însemnând la un calcul simplu un venit lunar de aproximativ 29.500 de lei (6.000 de euro).

Dan Barna a devenit tată! Soția vicepremierului a adus pe lume un băiețel

10 august și cea mai dorită notă de 10 pe care am primit-o vreodată. Această binecuvântare a venit astăzi în familia noastră”, este mesajul postat în urmă cu scurt timp de Dan Barna pe Facebook, în dreptul unei fotografii cu fiul său. Soția lui Dan Barna, Olguţa Dana Totolici, a ajuns marți dimineață la spital, în travaliu. Se pare că din acest motiv Dan Barna a lipsit de la ședința USR. Totodată, vicepremierul a anunțat că va absenta și de la reuniunea coaliției de guvernare din această după-amiază. Liderul USR PLUS și-a anunțat colegii că nu ajunge marți la niciuna dintre ședințe, pentru că merge cu soția sa la spital. Recent, Dan Barna a declarat că el și soția și-au dorit foarte tare un copil. „Categoric, da, îmi doresc. Este un lucru care se va întâmpla. Nu-ți aduce anul, ce-ți aduce ceasul. Muncim!”, a mărturisit vicepremierul, în urmă cu câteva luni, la o emisiune TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: