Redactia.ro
Home » Sport » Cine este femeia care i-a sucit mințile lui Cristiano Ronaldo. Fotbalistul a plătit 30.000 de lire doar pentru a obține numărul ei de telefon

Cine este femeia care i-a sucit mințile lui Cristiano Ronaldo. Fotbalistul a plătit 30.000 de lire doar pentru a obține numărul ei de telefon

GALERIE FOTO (2) cristiano ronaldo

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai faimoși fotbaliști ai lumii, cunoscut nu doar pentru talentul său, ci și pentru viața sa privată tumultuoasă. Printre subiectele preferate ale presei tabloide se numără aventurile romantice ale fotbalistului portughez, care a avut mereu un mare succes la femei.

Cristiano Ronaldo a plătit 30.000 de lire sterline doar pentru a obține numărul de telefon al unei femei

Dincolo de terenul de fotbal, Ronaldo a fost mereu un playboy declarat, care a fost implicat în nenumărate relații și aventuri. Aceste povești de amor au ajuns adesea în presă, ceea ce a făcut ca viața sa privată să fie o sursă constantă de controverse.

Pentru a-și satisface apetitul pentru femeile frumoase, Ronaldo a fost dispus să plătească sume impresionante de bani. De-a lungul anilor, el a achitat sume importante de bani pentru a întâlni fete care îi plăceau, dar și pentru a asigura discreția aventurilor sale.

Unul dintre cele mai interesante cazuri care au ieșit la iveală a avut loc în anul 2009, când un fost masor de la Manchester United a dezvăluit că Ronaldo i-a vândut la jumătate de preț un Porsche Carrera, după ce acesta i-a făcut rost de un număr de telefon. Mașina a fost vândută la câteva ore după achiziție.

kimberly wyatt
Ea este femeia care l-a fermecat pe Ronaldo

Un fost masor de la Manchester United, Rod Thornley, a avut ocazia să-l cunoască pe Ronaldo încă de la începutul aventurii sale în Premier League. Într-un podcast citat de The Sun, Thornley a dezvăluit că fotbalistul portughez îi cerea adesea ajutorul și îl ruga să-i facă rost de numerele de telefon ale unor fete pe care le plăcea.

Într-o zi s-a uitat la televizor la emisiunea X Factor și i-a căzut cu tronc cântăreața trupei Pussycat Dolls, Kimberly Wyatt. S-a dus direct la masor și l-a rugat să-i găsească numărul de telefon al fetei. Acesta nu a fost mirat de cerința pe care a primit-o din partea lui Ronaldo, însă a fost surprins de suma fabuloasă pe care sportivul era dispus să o plătească pentru a putea conversa cu femeia pe care o găsea atât de atrăgătoare.

„Eram în luna martie sau aprilie și el urma să plece la Real Madrid, toți știam că se va transfera la sfârșitul sezonului. După ce mi-a zis să-i găsesc numărul de telefon, l-am întrebat eu ce câștig am, doar nu era prima oară când îl ajutam. «Îți place mașina mea? Ți-o vând la jumătate de preț când plec la Real Madrid»”, a povestit fostul maseur.

Maseurul lui Cristiano Ronaldo a plecat într-o vacanță de vis cu banii obținuți

Potrivit lui Rod Thornley, masorul de la Manchester United, această doleanță a lui Cristiano Ronaldo în doar zece minute, dar nu știe dacă fotbalistul a obținut întâlnirea cu cântăreața trupei Pussycat Dolls, Kimberly Wyatt. La finalul sezonului, Thornley l-a întrebat pe Ronaldo dacă își mai amintește de înțelegere, iar acesta a răspuns afirmativ, dându-i masorului 30.000 de lire sterline pentru o mașină de 60.000 de lire sterline.

Întrucât mașina era spectaculoasă, un Porsche Carrera decapotabil, Thornley a reușit să o vândă a doua zi la prețul de 60.000 de lire sterline. Banii primiți i-au permis să meargă într-o vacanță de vis în Maldive.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: