Redactia.ro
Home » Știri » Cine este femeia care s-a trezit cu 86 de milioane de dolari în cont. Cum a rămas fără nimic

Cine este femeia care s-a trezit cu 86 de milioane de dolari în cont. Cum a rămas fără nimic

Cine este femeia care s-a trezit cu 86 de milioane de dolari în cont. Cum a rămas fără nimic

Iată cine este femeia care s-a trezit cu 86 de milioane de dolari în cont! Cum a rămas fără nimic? Povestea este incredibilă!

Cine este femeia care s-a trezit cu 86 de milioane de dolari în cont

Hafidzah Abdullah, directoarea unei firme de resurse umane, a avut parte de o experiență financiară șocantă. Cu un cont deschis la una dintre cele mai mari bănci din Malaysia, ea s-a trezit într-o dimineață cu un sold uimitor de 86 de milioane de dolari. O situație de vis pentru mulți, dar pentru Hafidzah, acest moment s-a transformat rapid într-un coșmar.

Cum a rămas fără nimic

În ciuda faptului că avea acum o avere pe hârtie, femeia nu a putut să se bucure de acești bani, deoarece băncii i-a fost blocat accesul la conturi. Mai mult decât atât, Hafidzah nu a mai putut să efectueze nicio tranzacție, inclusiv să-și acceseze economiile personale. În timp ce era înștiințată despre suma uriașă pe care ar fi putut s-o dețină, practic, aceasta era în imposibilitatea de a utiliza orice sumă din acei bani.

Femeia nu a stat pe gânduri și a căutat imediat explicații din partea băncii. Aflând că era vorba despre o eroare, Hafidzah a fost mai degrabă deranjată de faptul că i-a fost blocat accesul la propriii bani decât de iluzia repentină a bogăției.

Nemulțumită de situație, femeia a recurs la puterea rețelelor sociale și a postat povestea ei pe una dintre platforme. În scurt timp, mesajul său a devenit viral, iar sute de oameni au reacționat și au comentat, exprimându-și solidaritatea față de situația incredibilă prin care trecuse Hafidzah.

Mirajul celor 86 de milioane de dolari s-a risipit

Răspunsul nu a întârziat să apară, iar directorul băncii Maybank, unde Hafidzah își avea contul, a intervenit pentru a remedia situația. S-a aflat că suma de 86 de milioane de dolari era, de fapt, rezultatul unei erori din partea băncii, iar într-un mod tipic pentru astfel de cazuri, totul s-a blocat pentru a preveni orice utilizare neautorizată a banilor.

În cele din urmă, angajații băncii au remediat eroarea, iar Hafidzah a recuperat accesul la conturile sale. Cu toate acestea, mirajul celor 86 de milioane de dolari s-a risipit, iar suma a revenit în posesia băncii.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: