Redactia.ro
Home » Știri » Cine este fostul iubit al mamei care s-a aruncat cu copiii de pe un bloc din Timișoara. Bărbatul o amenința că îi ia copiii

Cine este fostul iubit al mamei care s-a aruncat cu copiii de pe un bloc din Timișoara. Bărbatul o amenința că îi ia copiii

Cine este fostul iubit al mamei care s-a aruncat cu copiii de pe un bloc din Timișoara

Cine este fostul iubit al mamei care s-a aruncat cu copiii de pe un bloc din Timișoara. Iulia și-a luat cei doi copii și s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Timișoara. Rudele acesteia spun că fostul iubit ar fi amenințat-o că îi ia copiii.

Cine este fostul iubit al mamei care s-a aruncat cu copiii de pe un bloc din Timișoara. Bărbatul o amenința că îi ia copiii

Apar informații șocant despre viața pe care Iulia, mama din Timișoara care s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc, împreună cu cei doi copii, ar fi dus-o în ultima perioadă. Fosta soacră a femeii a povestit că fostul iubit al mamei ar fi amenințat-o că îi ia copiii. Iulia ar fi fost amenințată în nenumărate rânduri că va rămâne fără cei doi copii. Mai mult, mama fostului ei soț povestește că tânăra de 33 de ani era terorizată de bărbatul cu care aceasta încerca să își refacă viața.

Potrivit Antena 3, Marcel este un om de afaceri din Timișoara, cunoscut drept o persoană influentă implicată în anturaje nepotrivite. După ce Iulia l-ar fi părăsit și a decis să se recăsătorească cu fostul soț, bărbatul devenise agresiv, obșnuind să o urmărească des, amenințând-o că îi ia copiii. „Știam de relație lor. De la ea știu că o amenința că ia copiii. Nu l-am cunoscut niciodată pe omul ăsta. Iulia era o mamă foarte bună, își iubea foartea mult copiii. Înainte cu o lună, de ziua mea, mi-a zis că vrea să plece, să se reîntoarcă la noi în familile, că Marcel o amenință că îi ia copiii.”, a declarat soacra Iulianei.

Iulia era absolventă de Psihologie, lucra ca agent imobilier și urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei. Luna trecută, cei doi s-au împăcat, iar bărbatul urma să se întoarcă din Austria, pentru a se recăsători cu aceasta. Iulia și Alex au divorțat în 2020, iar femeia a încercat să își refacă viața alături de un alt bărbat, despre care se spune că o teroriza. Fostul soț al Iuliei, s-a întors în țară și a fost audiat de anchetatori. Cazul a fost încadrat din omor din culpă în omor.

Fostul soț al Iuliei, declarații șocante

Alexandru și Iulia s-au plăcut încă de mici, iar ulterior cei doi si-au intemeiat o familie. Conform declarațiilor bărbatului, fostul iubit al Iuliei o teroriza, făcând o obsesie pentru ea. Potrivit anchetatorilor, mărturia lui Alex reprezintă un element cheie în traseul parcurs de autorități pentru aflarea adevărului.

Chiar dacă era stresată din cauza fostului iubit, Iulia nu ar fi fost în depresie, așa cum spune una dintre prietenele sale apropiate. De asemenea, aceasta se mutase de curând cu mama sa, iar pe 19 aprilie ar trebuit să se căsătorească cu Alex, dar din motive necunoscute, cununia nu a mai avut loc. Tatăl copiiilor este în stare de șoc, la fel ca și rudele și apropiații Iuliei. Astăzi, trupele neinsufletite ale celor trei vor fi ridicate de la IML pentru înmormântare. Noile date din anchetă arată că Iulia și-ar fi premeditat gestul șocant.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: