Redactia.ro
Home » Sport » Cine este fratele Simonei Halep? Cu ce se ocupă și cum a influențat cariera de tenismenă

Cine este fratele Simonei Halep? Cu ce se ocupă și cum a influențat cariera de tenismenă

GALERIE FOTO (4)

Pe lângă Tania și Stere Halep, părinții ei, Simona a mai avut pe parcursul carierei sale un susținător aprig, care i-a fost alături încă din prima zi în care a luat racheta de tenis în mână. Este vorba despre fratele ei mai mare, Nicolae, cel care a și influențat-o să-și aleagă această profesie, dar și care îi administrează acesteia acum afacerile.

Puțini știu că începuturile Simonei Halep în tenis au avut mare legătură cu fratele ei, Nicolae, și cu faptul că acesta practica tenisul. Pe la doar 4-5 ani, Simona mergea cu mama ei, Tania, să-și ia fratele de la antrenamentele săptămânale la tenis. Orele petrecute pe băncuță, uitându-se la fratele său cum joacă tenis, au făcut-o pe Simona să-și dorească să intre și ea pe teren. Ceea ce s-a și întâmplat, pe la vârsta de patru ani și jumătate.

Între timp, Nicolae, fratele Simonei Halep, a renunțat la antrenamentele la tenis și i-a făcut loc surorii sale mai mici. Chiar și așa, acesta i-a fost întotdeauna aliatul nr. 1, drept prin urmare în prezent este mâna ei dreaptă. Nicolae administrează toate afacerile pe care sportiva le are pe litoralul românesc.

Amintind despre perioada în care Nicolae își mai tachina surioara, tatăl celor doi declara: „Mai erau momente în care Nicolae o tachina pe Simona. «Lasă-te de tenis», îi spunea el în glumă. Antrenorul Ion Stan intervenea: «Nicuşor, ai să te rogi de ea să-i cari geanta». Iar acum aşa se întâmplă. Când o întâmpină la întoarcerea din turnee, primul lucru pe care îl face e să îi ia, râzând, geanta”.

Cine este fratele Simonei Halep?

Nicolae s-a dedicat în ultimii doi ani complexului imobiliar pe care sportiva și l-a dorit în nordul stațiunii Mamaia. El a urmărit îndeaproape evoluția proiectului, în timp ce Simona s-a concentrat pe cariera sportivă. Tot Nicolae a fost cel care a adminstrat cafeneaua surorii sale din Constanța, dar și alte investiții pe care aceasta le-a făcut de-a lungul timpului.

Fratele Simonei și aleasa inimii sale, Luminița

Nicolae este însurat și are deja o fetiță, după care Simona Halep este topită. Aceasta poartă numele de Tania, luându-i numele bunicii sale paterne, așa cum se obișnuiește la aromâni. Cât despre soția lui Nicolae, Luminița a intrat cu acte în familia Halep în anul 2017. Mai mică cu doar un an decât Simona Halep, Luminița și sportiva au o relație nemaipomenită.

Luminița, Nicolae și Simona Halep
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: