Redactia.ro
Home » Știri » Cine este iubitul Alexandrei, cu care trebuia să se întâlnească în ziua morții

Cine este iubitul Alexandrei, cu care trebuia să se întâlnească în ziua morții

GALERIE FOTO (2)

Conform unor declarații făcute de o prietenă de-ale tinerei, Alexandra Măceșanu se îndrepta spre Caracal pentru a se întâlni cu iubitul ei, în ziua în care a fost răpită. Ei bine, presa autohtonă a aflat cine este iubitul Alexandrei, dar și ce spune el despre ce trebuia să se întâmple în ziua fatidică.

Cine este iubitul Alexandrei?

Jurnaliștii de la ziarul Libertatea au luat legătura cu tânărul care o aștepta pe Alexandra în Caracal și au stat de vorbă cu el. Adolescentul a mărturisit că e în stare de șoc și că nu a reușit până acum să meargă să-i pună o lumânare.

Pe nume Marian, adolescentul abia a dat examenul de Bacalaureat și urma să susțină probele pentru a intra în cadrul MApN. El a cunoscut-o pe Alexandra acum un an, în timpul unui eveniment la care au dansat împreună. Asta pentru că atât el, cât și Alexandra făceau parte din ansamblul de dansuri populare.

Iubitul Alexandrei are numai cuvinte de laudă la adresa ei

Sfâșiat de durere, tânărul mărturisește că Alexandra avea nenumărate calități pe care el le aprecia la ea. „Era o fată cuminte, cu bun simț, frumoasă. Puteai vorbi orice cu ea. Am ținut foarte mult unul la altul. Îi plăcea să cânte la vioară și să danseze”, o descrie Marian pe Alexandra.

Cât despre întâlnirea pe care urmau s-o aibă, Marian a mărturisit că Alexandra n-a mai ajuns și că, pe moment, nu i s-a părut ceva în neregulă. „În ziua aceea trebuia să-mi iau costumele de la teatru, că aveam miercuri seară turneu, apoi trebuia să merg la meditații. Alexandra mi-a spus că va veni și ea în oraș. Am plecat la ocazie și eu, de la Reşca, a plecat și ea. Am așteptat mult timp și eu ocazia, dar am ajuns în oraș. Am sunat-o de câteva ori și nu mi-a răspuns. Am crezut că are treabă, așa că am așteptat să mă sune ea înapoi. Mi-am terminat treburile și am ajuns la sora mea, iar Alexandra tot nu mă sunase. O prietena a ei m-a întrebat seara dacă știu ceva de Alexandra. Apoi a venit tatăl ei la mine acasă și mi-a spus că nu știe nimic de ea. Toată lumea o căuta”, menționează adolescentul de 18 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: