Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Iustin Paraschiv, tânărul care a întors 4 scaune la Vocea României. A primit cel mai frumos cadou în momentul în care a împlinit 18 ani

Cine este Iustin Paraschiv, tânărul care a întors 4 scaune la Vocea României. A primit cel mai frumos cadou în momentul în care a împlinit 18 ani

GALERIE FOTO (7)

Talentul este adesea neprevăzut și poate apărea în cele mai neașteptate momente și la vârste fragede. Acest lucru a fost demonstrat cu prisosință de către Iustin Paraschiv, un tânăr bucureștean în vârstă de doar 18 ani, care și-a făcut recent apariția spectaculoasă la Vocea României. Cu un timbru vocal ieșit din comun, Iustin a reușit să surprindă și să impresioneze atât publicul, cât și antrenorii emisiunii.

Încă de la început, Iustin Paraschiv a atras atenția cu o prezență neobișnuită. Îmbrăcat în pantaloni scurți, cizme și un maiou alb, tânărul și-a asumat o imagine îndrăzneață și plină de personalitate. Dar surprizele nu s-au oprit aici. Iustin a ales să aplice sclipici pe pleoape și sprâncene, adăugând un strop de strălucire momentului său. Stilul său unic și original a fost un atu care l-a evidențiat în fața celor patru antrenori și a publicului.

Apariție spectaculoasă la Vocea Românei

Pentru audiția sa la Vocea României, Iustin Paraschiv a selectat piesa „Dancing on my Own”, o alegere muzicală curajoasă care a demonstrat versatilitatea și calitățile sale vocale. Interpretarea sa impresionantă a adus o nouă dimensiune acestei melodii și a făcut ca toți cei patru antrenori să întoarcă scaunele pentru a-l adăuga în echipa lor.

Iustin Paraschiv a dezvăluit că pasiunea sa pentru muzică a luat naștere cu ceva timp în urmă, când tatăl său i-a cumpărat o chitară. Această experiență a fost esențială în dezvoltarea sa ca artist și a reprezentat un legământ profund cu tatăl său, care, din nefericire, a fost răpus de o boală gravă cu un an în urmă.

Cu toate acestea, Iustin a rămas hotărât să continue pe calea muzicii, considerând-o o modalitate de a-și onora memoria tatălui său și de a continua să dezvolte talentul pe care l-a moștenit.

„Mi se pare fantastic să faci 18 ani fix de ziua ta, la Vocea României și să întorci și patru scaune. Înainte să începi să cânți, eu am avut un fior pe șira spinării. Ai o sensibilitate aparte, cred că am face o echipă senzațională la Vocea României”, a spus Smiley.

„Ești foarte mișto! Eu pot să îți fac cadou chestia asta: piesa 18 ani de la Vama Veche”, a spus Tudor Chirilă, urmând să cânte celebra piesă.

Ce antrenor și-a ales Iustin

Cu toate cele patru scaune întoarse, Iustin Paraschiv a fost pus într-o poziție delicată. Trebuia să aleagă cu atenție antrenorul care îl va ghida și îl va ajuta să-și dezvolte potențialul pe parcursul competiției. Această decizie nu a fost deloc ușoară, deoarece toți antrenorii au abilități și talente remarcabile în lumea muzicii.

Iustin a luat o hotărâre și a ales să continue în competiție alături de Smiley, unul dintre cei mai cunoscuți și respectați artiști din România. Această alegere este cu siguranță o onoare pentru ambii artiști și promite să aducă momente muzicale spectaculoase în continuare.

„Este genul de artist care poate să câștige Vocea României”, a mai spus Smiley.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: