Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Mădălina Mihai, câștigătoarea sezonului 16 „iUmor”? Ce va face cu premiul de 20.000 euro VIDEO

Cine este Mădălina Mihai, câștigătoarea sezonului 16 „iUmor”? Ce va face cu premiul de 20.000 euro VIDEO

Cine este Mădălina Mihai, câștigătoarea sezonului 16 „iUmor”?

iUmor a găzduit o finală de excepție, iar Mădălina Mihai a câștigat marele premiu! Cine este această artistă promițătoare și care sunt planurile sale cu premiul în valoare de 20.000 euro? Iată detaliile!

Cine este Mădălina Mihai, câștigătoarea sezonului 16 „iUmor”

Mădălina Mihai a pășit pe scena iUmor cu o determinare palpabilă, hotărâtă să dovedească că merită acel prestigios premiu de 20.000 de euro. Originară din Lipova, județul Arad, și studentă la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București, Mădălina a cucerit inimile publicului și ale juraților pe tot parcursul sezonului 16. A fost o evoluție impresionantă, culminând cu acest triumf răsunător în finala emisiunii.

„Eu sunt de la țară. (…) Dacă toată copilăria mea am fost la cosit, slabe șanse să-mi placă un băiat care fumează iarba”, așa și-a început Mădălina numărul de stand-up comedy, care i-a făcut pe jurați să râdă în hohote, iar Cătălin Bordea i-a mărturisit: „O duce capul, are imaginație. Nu se plictisește omul. Știi că te ascultă. Ai un debit verbal și o chestie așa de nu te plictisești!”.

„Ne place ticul ăsta”, intervine Delia. „Ești foarte simpatică, ești foarte talentată. Ești foarte sigură pe tine, nu ți-am simțit emoțiile în seara asta și ador sacoul”, a continuat și Delia.

Paul Szabo, Edi Rădoiu, Mădălina Mihai, Roxana Chiperi, Daniele și Naimana, doamna Gicuța, Alina și Cristin Tomi, Sașa Pânzaru și Ansamblul Libelula au fost finaliștii din marea finală a iUmor. Mădălina Mihai a primit un număr foarte mare de voturi din partea telespectatorilor, devenind astfel câștigătoarea sezonului 16 al iUmor.

Ce va face cu premiul de 20.000 euro

După momentul consacrării, când i s-a înmânat cecul uriaș, Mădălina a dezvăluit cu un entuziasm contagios planurile sale viitoare.

„Mulțumesc tuturor! Mulțumesc juriului! Mulțumesc publicului care m-a votat! Îmi iau motocicletă și ne dăm!”, a declarat Mădălina Mihai, la iUmor, a exclamat ea la iUmor, promițând un spectacol pe două roți, cu juriul ca pasageri privilegiați.

Mădălina Mihai este la începutul unei cariere strălucitoare. Victoria sa recentă, fără îndoială, va fi un punct de cotitură în ascensiunea sa în lumea artistică. Studiile sale la una dintre cele mai prestigioase universități de artă din țară îi pregătesc terenul pentru a-și împlini visele în lumea teatrului și cinematografiei.

Pe parcursul sezonului 16, Mădălina a demonstrat un talent excepțional și o versatilitate remarcabilă în interpretare. Prezența sa scenică și abilitățile actoricești au captivat atât publicul, cât și jurații, iar victoria sa meritată este o confirmare a potențialului său imens în industria artistică.

Astfel, Mădălina Mihai nu este doar o câștigătoare, ci și un simbol al perseverenței și pasiunii pentru artă. Cu planurile sale îndrăznețe de a achiziționa o motocicletă și de a oferi spectacol și bucurie celor din jur, această tânără artistă promite să continue să inspire și să încânte audiențele.

Sursa foto: Tvmania.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: