Redactia.ro
Home » Știri » Cine este mama șoferului fugar din București? Roxy Manelista era vedetă OTV

Cine este mama șoferului fugar din București? Roxy Manelista era vedetă OTV

GALERIE FOTO (3) Roxy Manelista mama soferului fugar

S-a aflat cine este mama șoferului fugar din București! Michelle Antonio Șerban i-a pus pe polițiștii din București pe fugă, ieri noapte, după ce a încălcat mai multe reguli de circulație de la volanul Mercedes-ului de zeci de mii de euro pe care îl conducea ca într-un joc video. Și asta nu e tot! Bolidul de lux este, de fapt, înmatriculat pe numele mamei lui, nimeni alta decât Roxy Manelista, fostă vedetă OTV! Iată toate detaliile despre cum a ajuns fiul artistei fugărit de autoritățile din Capitală și capturat la 10 ore distanță!

Cine este mama șoferului fugar din București? Roxy Manelista era vedetă OTV

Mama lui Michelle Antonio Șerban, șoferul fugar din București este nimeni alta decât Roxy Manelista, pe numele real Roxana Maria Ghiță care provine din clanul Ștoacă și este fostă vedetă OTV!

Aceasta ne încânta în emisiunile lui Dan Diaconescu cu vocea ei, având o prestație extrem de apreciată în rândul telespectatorilor emisiunii. Femeia i-a oferit pe mână fiului ei, Michelle Antonio Șerban, bolidul de lux înmatriculat chiar pe numele ei, dar probabil nu se aștepta ca acesta să pună pe fugă autoritățile din Capitală de la volanul Mercedes-ului pe care i l-a încredințat, relatează Antena 3 CNN.

 

Ce a declarat Michelle Antonio Șerban la audieri

Michelle Antonio Șerban, în vârstă de 26 de ani, a ignorat toate somațiile autorităților, a reușit să lovească două mașini și a pus în pericol viața mai multor pietoni, trecând pe culoarea roșie a semnaforului. Acesta era la un pas de a lovi câteva persoane cu teribilismul său.

Tânărul Michelle Antonio Șerban a reușit să fugă de poliție, să ajungă acasă, în apartamentul bunicii sale, unde a hotărât să-i umilească pe polițiștii și jandarmii care l-au urmărit, pe rețelele de socializare, într-o serie de clipuri video.

Ulterior, șoferul teribilist a fost găsit după mai bine de 10 ore de căutări și transportat la secția 19 de poliție, din Capitală, apoi la sediul Institutului de Medicină Legală, unde i s-au făcut teste antidrog. Rezultatul a fost negativ, dar cercetările continuă în cazul lui Michelle Antonio Șerban. Ulterior, tânărul a fost transportat la sediul Brigăzii Poliției Rutiere.

Șoferul fugar le-a mărturisit autorităților că „a văzut negru în fața ochilor și nu a mai ținut cont de consecințe”, potrivit observatornews.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: