Redactia.ro
Home » Știri » Cine este Oana Nicolau. Doctorul relațiilor care face furori în mediul online și ajută cuplurile din România

Cine este Oana Nicolau. Doctorul relațiilor care face furori în mediul online și ajută cuplurile din România

Cine este, de fapt, Oana Nicolau. Sursă foto: Facebook

Oana Nicolau, cunoscută în mediul online drept un „doctor al relațiilor”, este un psihoterapeut specializat în relația de cuplu și psihosexolog. Ea este foarte activă pe platformele sociale și este frecvent invitată în diverse podcast-uri și emisiuni de televiziune, precum „Căsătoriți pe nevăzute” de la Pro TV. Cu o prezență puternică și influentă, Oana se dedică sprijinirii cuplurilor din România, oferindu-le ghidare și suport pentru a construi relații sănătoase și împlinite.

Cine este Oana Nicolau

Pe plan personal, Oana Nicolau este căsătorită de peste 30 de ani cu soțul ei, Sorin, și împreună au trei băieți. Experiențele personale și relația solidă cu soțul ei au contribuit semnificativ la înțelegerea profundă a dinamicii relațiilor de cuplu, ajutând-o să ofere sfaturi practice și eficiente celor care se confruntă cu probleme în relațiile lor.

“Sunt atât de norocoasă pentru că reuşesc să îmi fac timp să privesc oamenii. Am atât de multe de învăţat de la fiecare dintre ei, indiferent de vârstă, profesie, religie, statut social. Fiecare gest, cuvânt, privire sau atingere îmi oferă şansa să aflu câte ceva de la fiecare.

Mă simt binecuvântată pentru că am o familie minunată, care îmi aminteşte mereu cât de frumoasă este viaţa. Sunt împlinită pentru că am şansa să practic o profesie care îmi place la nebunie! Mă trezesc dimineaţa şi ştiu că mă aşteaptă o zi minunată, o zi în care voi întâlni oameni”, povestește psihosexologul pe clinicaoananicolau.ro, conform celor de la protv.

Oana Nicolau a absolvit Facultatea de Psihologie cu mulți ani în urmă și a devenit psihoterapeut sistemic de cuplu și familie. Ea a urmat numeroase cursuri și workshopuri care au ajutat-o să devină expertă în relații, printre care Terapia Schemelor în relația de cuplu, Sex Therapy, Cursuri de formare de scurtă durată în terapia de cuplu, și My Sexual Health-Better Sex for Couples.

De asemenea, Oana este autoarea cărții „A de la armonie” și a platformei de cursuri dedicată relației de cuplu numită „Serialul Cuplului”. Aceste resurse sunt destinate să ofere sprijin și soluții practice celor care doresc să-și îmbunătățească relațiile de cuplu.

Fondarea clinicii de psihologie Oana Nicolau

Acum aproximativ 17 ani, Oana și soțul ei au înființat Clinica de Psihologie Oana Nicolau. Această clinică a devenit un centru de referință pentru cuplurile din România care caută ajutor în problemele de relație și psihologie. Zeci de specialiști experimentați lucrează la această clinică, oferind terapie și consiliere pentru a ajuta clienții să-și rezolve conflictele și să-și construiască relații sănătoase și fericite.

“Relația mea de cuplu crește de peste 28 de ani și, pe lângă altele, m-a învățat să cred în iubire și în relații. Asta le transmit și celor cu care mă întâlnesc, iar cei pe care I-am ghidat și ajutat să aibă relații funcționale, sănătoase și împlinite, au început să creadă la fel.

Iubesc ceea ce fac, iar pentru mine este mai mult decât o meserie, este un fel de viață, pentru că am posibilitatea să îmbin atât experiență personală, cât și pe cea de cabinet, împreună cu anii de studiu, într-un continuum firesc și frumos”, a declarat Oana Nicolau, cu ceva timp în urmă.

Oana Nicolau a devenit virală în mediul online datorită abordării sale sincere și deschise privind problemele de cuplu și relații. Ea folosește platformele de social media pentru a oferi sfaturi utile, a răspunde la întrebările urmăritorilor și a împărtăși experiențe personale și profesionale care pot inspira și ajuta pe alții. Mesajele ei sunt menite să ofere suport emoțional și să promoveze ideea că relațiile sănătoase sunt posibile și merită efortul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: