Redactia.ro
Home » TV » Cine este Oase de la Asia Express. Numele lui real

Cine este Oase de la Asia Express. Numele lui real

Cine este Oase de la Asia Express. Numele lui real

Cine este Oase de la Asia Express – castigatorul sezonului 2.

Nouă cupluri de vedete au pornit în aventura vieții lor. Fără transport asigurat, fără cazare și cu doar un euro pe zi pentru mâncare, cele nouă echipe din Asia Express 2 au început Drumul Elefantului, care-i va duce pe cei mai buni din Sri Lanka până în India, la Mumbai.

Dacă Bianca Drăgușanu sau Jojo sunt vedete pe care le știu mai toți românii, însă unii concurenți nu au fost până acum în atenția publicului larg. Unul dintre ei este Oase, partenerul de competiție al lui CRBL. Mulți se întreabă care este numele lui real și cu ce se ocupă.

CRBL a surprins când a anunțat că pleacă pe Drumul Elefantului cu Oase, căci mulți nu știau ce prietenie îi leagă. Ce doi nu sunt uniți doar de pasiunea pentru kendama, jocul de îndemânare japonez care i-a înnebunit pe tinerii din toată lumea, ci și de o prietenie sinceră începută prin dans, scrie click.ro

Cine este Oase numele real

Oase, pe numele lui real Ionuț Dongo, este unul dintre cei mai mari suținători ai fenomenului kendama în România, fost participant la Campionatul Mondial din Japonia și organizator al unei tabere de acest tip în România.

Despre Oase, CRBL a spus: “Este un nemernic, dar sincer, cred că ne completăm reciproc. Are și talente ascunse, a fost un dansator foarte bun până când cântarul i-a spus altceva. Sper să-mi țină spatele în showul ăsta”.

„Când dansam breakdance la școala lui CRBL, care nu mă lua la niciun job, aveam foarte mare mobilitate și oamenii îmi spuneau că nu am oase. Și de acolo numele. Îmi plac foarte mult gogoșarii și gogonelele”, a completat Oase în filmulețul de prezentare de dinaintea începerii emisiunii Asia Express.

Cine este Oase – pasionat de kendama

În 2017, într-un interviu pentru redbull.com, Oase spunea că are o colecție de 650 de kendame, pe care le ține într-o cameră folosită doar pentru asta.

“Kendama a apărut în Mexic și Franța. În Franța se numea ”bilboquet” și n-avea forma asta, n-avea cupele mari. În Mexic se numea ”bolero” și, de asemenea, avea o formă diferită de ce era în Franța și de ceea ce e azi, era o cupă, o ață și-o bilă. Japonia a implementat forma finală și cea mai bună. În fine, și eu voiam să ajung la prima kendama, prima formă apărută vreodată și, deci, pe unde ajungeam, le adunam. Plus că fiind sponsorizat de companii, primeam de la toate kendama, la concursuri, ia-o p-asta, testeaz-o p-asta. Eram cel mai fericit”, a povestit el pentru sursa amintită.

Un moment de respiro pentru CRBL și Oase și câteva clipe de entuziasm pentru elevii unui colegiu de băieți din Sri Lanka – asta a reprezentat demonstrația de kendama pe care cei doi concurenți Asia Express au făcut-o în timpul marii aventuri departe de casă.

Copiii au fost extrem de încântați și au aplaudat minute în șir reprezentația celor două vedete îndrăgostite de kendama.

Citeste si: CRBL si Oase câștigători Asia Express – câți bani au încasat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: