Redactia.ro
Home » Monden » Cine este personajul controversat care a mers la mormântul Denisei la 6 ani de la moartea sa. I-a compus o melodie și momentul a devenit imediat viral

Cine este personajul controversat care a mers la mormântul Denisei la 6 ani de la moartea sa. I-a compus o melodie și momentul a devenit imediat viral

Denisa Răducu, una dintre cele mai remarcabile și iubite cântărețe de manele din România, s-a stins din viață în urma unei maladii grave, lăsând în urma ei un vid imens în inimile celor apropiați și a tuturor admiratorilor care au fost captivați de talentul și personalitatea sa vibrantă. Evenimentul tragic a fost marcat recent printr-un gest profund emoționant la mormântul artistei regretate.

Mormântul Denisei Răducu se dovedește a fi un sanctuar bine întreținut, semn al devotamentului constant al familiei pentru păstrarea vie a amintirii artistei. Fiecare aspect pare să fie gestionat cu atenție, iar imaginea iubitului chip al artistei este prezentă în fiecare colț, creând o atmosferă încărcată de emoție și respect.

Cine a mers la mormântul Denisei, la 6 ani de la moartea sa

Despre Denisa Răducu s-a spus adesea că a fost una dintre cele mai remarcabile și apreciate voci din lumea manelelor autohtone. Cariera ei muzicală a fost una plină de succes, iar talentul incontestabil a cucerit inimile unui public vast. Cu toate acestea, în spatele scenei strălucea o personalitate plină de căldură și autenticitate, făcând-o pe Denisa să fie iubită nu doar pentru vocea sa unică, ci și pentru autenticitatea sa.

Recent, atenția publicului s-a îndreptat către mormântul artistei, unde Ticy, fostul ei partener de scenă, a venit să aducă un omagiu celei despre care s-a spus că a fost iubita lui. Gestul său subliniază legătura profundă și amintirile frumoase pe care le-a păstrat din timpul petrecut alături de Denisa.

Pe contul său de TikTok bărbatul a postat un videoclip cu o melodie pe fundal pe care chiar el a compus-o. Aceasta face referire la viața omului și la decesul prematur, ceea ce i-a dus cu gândul pe fanii săi că ar fi fost o dedicație pentru Denisa.

@ticy #ticy #ticyproduction #denisa #manele #denisaraducu #ticysidenisa ♬ sunet original – TICY


Ticy neagă orice relație amoroasă cu Denisa

Artistul are în prezent o soție frumoasă și o familie de care are grijă, însă multă vreme a fost condamnat și judecat pentru asta. Oamenii au crezut că din cauza lui Denisa a ajuns în ipostaza de a se îmbolnăvi, neștiind că, de fapt, cei doi erau doar colegi de scenă care s-au întâlnit datorită relației de prietenie dintre regretata artistă și actuala parteneră de viață a manelistului.

“Nu știu de unde a apărut acest zvon că sunt presupusul iubit sau fost iubit al Denisei. Am crezut că această glumă va lua sfârșit, la un moment dat, având în vedere că nu este adevărat. Dar văd că lucrurile se precipită. Mi se pare exagerat și vreau să lămuresc acest lucru: între mine și Denisa nu a fost o relație de iubire niciodată, noi suntem prieteni și am colaborat profesional.

Soția mea o știe de ani buni, când am început eu să lucrez cu Denisa, când venea la studio, eu eram deja cu soția mea. Ele sunt bune prietene. E foarte urat pentru familia mea, pentru familia ei, să se spună așa ceva despre noi. Mai mult, zilnic mă înjură fanii că mi-am permis să mă însor și Denisa suferă pe patul de spital. Deja se exagerează, a ajuns prea departe această glumă. Vreau să lămuresc acesta situație că să nu mai fiu înjurat, tras la răspundere atât eu, cât și soția mea”, a declarat Ticy pentru WOWbiz.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: