Redactia.ro
Home » Știri » Cine este presupusa amantă a prințului William? Kate știe de ea

Cine este presupusa amantă a prințului William? Kate știe de ea

Cine este presupusa amantă a prințului William? Kate știe de ea

Iată cine este presupusa amantă a prințului William! Kate știe de ea.

Cine este presupusa amantă a prințului William?

S-ar fi aflat cel mai ascuns secret din Familia Regală! Prințului William ar trăi o poveste fascinantă de iubire cu o femeie din cercul de apropiați ai soției lui, Prințesa Kate. Acesta ar fi încă din 2019 într-o idilă romantică cu Rose Hanbury,  marchiză de Cholmondeley. Femeia a primit acest titlu în urma căsătoriei ei cu al șaptelea marchiz de Cholmondeley, David Rocksavage, în anul 2009. Bărbatul este cu 23 de ani mai în vârstă decât ea.

După zece ani de căsnicie și trei copii împreună, cei doi au divorțat în anul 2019, moment în care au început zvonurile despre o posibilă aventură cu prințul William. Acum, în 2023 zvonurile se intensifică, Prințul William petrecând, după spusele presei britanice, Ziua Îndrăgostiților alături de presupusa lui amantă, iar potrivit unui chelner de la restaurant, prințul i-ar fi dăruit lui Rose Hanbury un colier de perle în timp ce luau cina împreună.

Totodată, Kate ar știi de existența acestei femei în viața soțului ei.

Kate și William sunt pregătiți pentru al patrulea copil

Tot presa britanică susține că o sursă apropiată Familiei Regale a dezvăluit că cei doi soți sunt mulțumiți și siguri în căsnicia lor de 13 ani, încât se gândesc să dea naștere celui de-al patrulea lor copil. Pare că zvonurile despre amanta lui William nu o afectează delor pe Prințesa Kate.

„Kate și William sunt într-un loc atât de fericit în acest moment. Au creat o legătură enormă prin toate provocările din ultimul an și au ieșit mai puternici ca niciodată ca și cuplu.

A avea un alt copil este încă în cărți, deoarece amândoi ar dori! Se vor descurca foarte bine cu încă un micuț, dacă Kate va fi suficient de binecuvântată să rămână din nou însărcinată”. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: