Redactia.ro
Home » TV » Cine este primul soț al Andreei Marin și care a fost motivul despărțirii

Cine este primul soț al Andreei Marin și care a fost motivul despărțirii

GALERIE FOTO (2) Andreea Marin

Andreea Marin este una dintre cele mai îndăgite prezentatoare de televiziune din  România. Vedeta a reușit să intre definitiv în sufletele românilor cu emisiunea „Surprize, surprize”. Puțini sunt cei care știu, însă, că Andreea Marin s-a căsătorit la o vârstă fragedă. 

Cine este primul soț al Andreei Marin?

Andreea Marin s-a căsătorit de mai multe ori, de-a lungul timpului. Deși mulți știu de căsătoria prezentatoarei cu Ștefan Bănică Junior și cu Tuncay Öztürk, nu mulți sunt cei care știu că a mai fost căsătorită încă o dată înainte de asta. Bruneta s-a căsătorit, inițial, la vârsta de 21 de ani cu actualul director de marketing de la postul PRIMA TV, Cristian Gheorghiță.

Căsnciia Andreei Marin cu primul soț a durat doar cinci ani la sfârșitul cărora cei doi și-au dat sema că nu se mai potrivesc și că ar fi bine să meargă pe drumuri separate.

,,Oamenii se despart pentru că nu mai au aceleaşi idealuri (…) Am decis împreună. Au fost mai multe discuţii, pentru că nu este uşor să te desparţi de cineva, mai ales că amândoi mai aveam sentimente unul pentru celălalt”, a declarat Andreea Marin, în cadrul unui interviu mai vechi.

Mai mult, prezentatoarea de televiziune a fost sinceră cu privire la primul mariaj din viața ei, despre care spune că a învățat-o foarte multe. Vedeta a spus că nu regretă că a făcut pasul cel mare cu Cristian, deși era foarte tânără. Ulterior, vedeta a mărturisit căa  înțeles că oamenii se s pot dezvolta diferit și că își doresc lucruri diferite, chiar dacă încă se iubesc.

Nu pot spune că m-am măritat prea devreme. Am făcut-o la 21 ani, din dragoste, dar amândoi ne-am dat seama la un moment dat că drumurile noastre sunt diferite (…) Ne-am dat seama că nu ne mai potrivim. N-a fost uşor să luam o astfel de decizie, pentru că în acel moment aveam sentimente unul faţă de celălalt. Dar relaţiile noastre au ramas extrem de civilizate şi după divorţ. Nu pot să spun că am păstrat neapărat legătura, dar lumea e mică, iar atunci când ne întâlnim discutăm, nu ne evităm”, a declarat Andreea Marin.

O prietenă apropiată a Andreei Marin a mărturisit că vedeta a fost devastată de despărțirea de primul soț și a fost un eveniment care a marcat-o.

Unul din cele mai dificile momente din viața ei a fost despărțirea de soțul ei, Cristi. A fost aproape distrusă. Lumea pe care și-o clădise alături de bărbatul pe care-l iubea se prăbușise. Brusc, viața părea să-și fi pierdut orice sens. Realizările profesionale păreau inutile atâta timp cât nu împărtășea satisfacțiile cu persoană iubită. Ce a ajutat-o să depășească această perioadă grea a fost dragostea ei pentru viață”, mărturisea Ana Maria Ilac, o prietenă apropiată a Andreei Marin.

Ulterior, Cristian Gheorghiță și-a refăcut viața și are un copil.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: