Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cine este românul care s-a îmbogățit peste noapte cu 7 milioane de euro?! A pus un bilet de 24,50 lei la Loto 6/49

Cine este românul care s-a îmbogățit peste noapte cu 7 milioane de euro?! A pus un bilet de 24,50 lei la Loto 6/49

Bărbatul din Pitești care a câștigat marele premiu la Loto.

Un eveniment rar a zguduit comunitatea din Pitești, județul Argeș, după ce un localnic a câștigat marele premiu de categoria I la Loto 6/49, în valoare de 36.450.832,24 lei, echivalentul a peste 7,32 milioane de euro. Anunțul făcut de Loteria Română a stârnit un val de entuziasm și curiozitate în rândul românilor, toți fiind dornici să afle mai multe detalii despre norocosul câștigător.

„La tragerea Loto 6/49 de astăzi, 25 februarie 2024, s-a câștigat premiul de categoria I în valoare de 36.450.832,24 lei (peste 7,32 milioane de euro).

Biletul norocos a fost jucat la agenția 03-029 din Pitești, județul Argeș și a fost completat cu trei variante simple la Loto 6/49, prețul biletului fiind de 24,50 lei”, se arată în comunicatul Loteriei.

Cu doar 24,50 lei a câștigat marele premiu

Biletul care a schimbat viața piteșteanului a fost achiziționat de la agenția 03-029 și a fost completat cu trei variante simple, costând doar 24,50 lei. Acest câștig reprezintă primul premiu de categoria I obținut în acest an la Loto 6/49 și vine după ce, în septembrie 2023, un alt norocos a plecat acasă cu suma de 13.829.095,20 lei.

Conform regulamentului Loteriei Române, câștigătorul are la dispoziție un termen de 90 de zile pentru a-și revendica premiul, începând cu data tragerii. Întreaga comunitate este acum în așteptare, curioasă să afle cine este noul milionar și cum își va schimba acest câștig viața.

Românul din Galați care a câștigat peste 11 milioane de euro

Cel mai mare premiu câștigat vreodată la Loto 6/49 în România datează din 2013, când un bărbat din Galați a reușit să câștige aproape 49 milioane de lei (peste 11 milioane de euro). Interesant este că acel câștigător a mizat pe un set de numere pe care le-a jucat constant, indiferent de rezultatele anterioare, un „truc” care, în final, i-a adus o avere.

Istoria se repetă acum în Pitești, unde un simplu bilet de loto a transformat radical viața unui cetățean. Acest eveniment subliniază încă o dată cât de imprevizibilă poate fi norocul și cum, uneori, visurile devin realitate cu o investiție minimă și o doză de speranță.

Comunitatea locală și întreaga țară sunt acum cu ochii pe Pitești, așteptând cu interes să afle mai multe despre cel care a reușit să câștige acest fabulos premiu la loto. Între timp, Loteria Română își continuă activitatea, oferind șanse la noi câștiguri impresionante pentru toți românii care aleg să participe la jocurile de noroc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: