Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Roxana Ciolacu, soția președintelui PSD Marcel Ciolacu. Sunt căsătoriți de mai bine de 20 de ani

Cine este Roxana Ciolacu, soția președintelui PSD Marcel Ciolacu. Sunt căsătoriți de mai bine de 20 de ani

Marcel Ciolacu ocupă în prezent funcția de președinte al partidului PSD, fiind o figură foarte influentă pe scena politică din țara noastră. Are multe realizări pe plan profesional și planuri mărețe pentru țara noastră, însă se poate mândri și cu viața sa personală. Chiar dacă a preferat să fie foarte modest din acest punct de vedere, politicianul are o soție deosebit de frumoasă, care l-a susținut la fiecare pas în evoluția sa în carieră.

Marcel și Roxana Ciolacu sunt căsătoriți de mai bine de 20 de ani și au împreună o familie deosebit de frumoasă. Liderul PSD este o personalitate foarte cunoscută în România, însă a preferat să-i protejeze pe cei dragi lui de lumea publică în care activează. Astfel, detaliile cunoscute despre soția și fiul sunt puține, iar cei doi se bucură încă de o viață privată, departe de camerele de luat vederi.

Cine este Roxana Ciolacu, soția președintelui PSD Marcel Ciolacu

Cei doi s-au cunoscut înainte ca președintele PSD să devină un cunoscut om politic, așa că pe lângă acest aspect al carierei sale, bărbatul are și câteva afaceri personale. Mai exact, el și soția sa dețin societatea comercială SC Lucia COM 94 SRL, condusă în acest moment chiar de femeie. Această ocupă funcția de director, iar cifrele de afaceri disponibile demonstrează că este foarte potrivită în acest rol. Spre exemplu, compania a avut  în 2018 a avut o cifră de afaceri netă de 851.086 lei și un profit net de 136.195 lei.

În timp ce Marcel Ciolacu își desfășoară activitatea la București, soția sa a preferat să rămână în Buzău, acolo unde au domiciliul și sediul afacerii lor. Roxana Ciolacu este originară din Buzău, unde și-a terminat și studiile liceale. Datele disponibile arată că a absolvit Colegiul Național „B.P. Hașdeu”, iar ulterior s-a orientat spre Facultatea de Chimie, pe care a terminat-o cu brio.

Omul politic a declarat că partenera sa nu intenționează să i se alăture în capitală, așa că în acest moment cei doi încearcă să îmbine cât mai bine viața privată cu cea profesională. Responsabilitățile îl țin pe liderul PSD mult timp plecat de acasă, fapt ce îl nemulțumește destul de mult.

„Spre ruşinea mea ajung din ce în ce mai rar acasă. Cred că asta este marele incovenient al politicii şi al vieţii noastre. Ea nu doreşte să vină la Bucureşti”, a declarat Marcel Ciolacu.

Cum aleg cei doi soți să-și petreacă puținele clipe împreună, la Buzău

În ciuda faptului că a evitat de multe ori să discute despre familia sa, Marcel Ciolacu a oferit câteva detalii despre felul în care își petrece zilele atunci când părăsește capitala. Încearcă să-și lase responsabilitățile la locul de muncă, însă de cele mai multe ori nu reușește, iar acest lucru o determină pe Roxana Ciolacu să-i atragă de multe ori atenția.

Totuși, cei doi soți se bucură cât de mult pot de timpul petrecut împreună, mai ales că este foarte scurt, iar ei au multe să-și povestească.

„Canapeaua din sufragerie, stabilim ce vedem pe Netflix, eu continui pe telefon tot ce am de răspuns. Se mai enervează şi mă roagă să mai las telefonul să şi comunicăm. Într-una dintre zilele din week-end când ajung acasă, am nişte prieteni foarte apropiaţi cu care ne vedem”,  a povestit liderul PSD.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: