Redactia.ro
Home » Știri » Cine este șefa din DNA care a murit? Cu ce probleme se confrunta Diana Corina Oană-Stăncele 

Cine este șefa din DNA care a murit? Cu ce probleme se confrunta Diana Corina Oană-Stăncele 

Cine este șefa din DNA care a murit? Cu ce probleme se confrunta Diana Corina Oană-Stăncele 

Cine este șefa din DNA care a murit? Iată cu ce probleme se confrunta Diana Corina Oană-Stăncele!

Cine este șefa din DNA care a murit

Procurorul Diana Corina Oană-Stăncele, un nume important în lupta împotriva corupției din cadrul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), a părăsit această lume în urma unor probleme medicale. Vestea tragică a survenit în data de 13 noiembrie 2023, îndurerând întreaga comunitate a justiției din România.

Diana Corina Oană-Stăncele a condus cu pasiune și dăruire Biroul de Combatere a Infracțiunilor comise în legătură cu Achizițiile Publice din DNA începând din noiembrie 2018, punându-și amprenta asupra luptei împotriva corupției din domeniul achizițiilor publice. În ciuda provocărilor și presiunilor, ea și-a continuat munca dedicată în această poziție timp de aproape 5 ani, iar conform site-ului DNA, a fost reinvestită în funcție în iunie 2022. Biroul pe care l-a condus se află în cadrul Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție din cadrul DNA, contribuind astfel la eforturile de combatere a acestui flagel.

Direcția Națională Anticorupție, mesaj emoționant

Direcția Națională Anticorupție a transmis un mesaj de condoleanțe profund emoționant după decesul procurorului Oană-Stăncele.

„Conducerea și personalul din cadrul Direcției Naționale Anticorupție își exprimă profundul regret pentru încetarea din viață, a doamnei procuror Oană- Stăncele Diana Corina, o bună colegă și un profesionist desăvârșit. În acest moment de mare cumpănă, transmitem pe această cale sincere condoleanțe familiei Dumnezeu să o odihnească!”, se arată în comunicatul de presă emis de DNA.

Cu o carieră impresionantă în lumea justiției, procurorul Oană-Stăncele a condus dosare importante și a adus contribuții semnificative în investigarea și combaterea corupției în domeniul achizițiilor publice. Despre dedicația și competența sa vorbește și faptul că a primit un salariu de 23.000 lei brut pe lună anul trecut, conform declarației de avere. Cu toate acestea, în urma sa a rămas o fetiță minoră, iar această tragedie lasă în urmă o suferință profundă în rândul colegilor, prietenilor și familiei sale.

 

Sursa foto: Facebook

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: