Redactia.ro
Home » TV » Cine este și cum arată sora lui Mircea Badea! Puțini știu, dar și ea apare la TV

Cine este și cum arată sora lui Mircea Badea! Puțini știu, dar și ea apare la TV

GALERIE FOTO (3)

Pe Mircea Badea îl știe toată România. Puțini o știu, însă, pe sora celebrului jurnalist Antena 3, care apare și ea la TV.

Puțini români știu, deși apare și ea la TV, cine este și cum arată sora lui Mircea Badea! Natalia Badea este de profesie tot jurnalist și a făcut parte din echipa Antena 3 ca producător! Însă în prezent, sora lui Mircea Badea este corespondent din Italia pentru postul TV!

Cine este și cum arată sora lui Mircea Badea! Puțini știu, dar și ea apare la TV

Se știe că Mircea Badea este destul de discret când vine vorba de familia lui, vorbește totuși în fiecare zi de sora sa, Natalia Badea. Asta pentru că celebrul slogan cu care își încheie de ani de zile fiecare ediție ‘În gura presei’ este, de fapt, creația acesteia.

Sora lui Mircea Badea este producător tv, profesoară de italiană și în trecut a lucrat patru ani ca translator la Cotroceni, în timpul mandatului lui Emil Constantinescu. Natalia nu se află la prima experiență ca scriitor, ci la a treia. Aceasta a mai publicat două volume de poezie, „Sunt Aici!’ şi „Sunt încă Aici’. Sora celebrului prezentator tv are o fetiță, Ana, pe care Mircea Badea o alintă ‘Rontzi’.

În 2003, Naty Badea prezenta emisiunea „Monologurile lui Naty” de la Realitatea TV, o emisiune de succes, care se bucura de audiență. Însă în prezent, sora lui Mircea Badea este corespondent din Italia tot pentru Antena 3, așadar apare pe micile ecrane din când în când.

Puțini știu, însă, că Naty a fost olimpică națională la mai multe materii și scris deja și o carte, care s-a bucurat de succes, ”Rămâi cu bine! Rămâi cu mine!”. Însă mai sunt câteva creații care poartă semnătura surorii lui Mircea Badea.

Sora lui Mircea Badea, debut în televiziune în 2003

Sora lui Mircea Badea a debutat în televiziun în anul 2003, la Realitatea TV, unde prezenta emisiunea „Monologurile lui Naty” de la Realitatea TV, o emisiune de succes, care se bucura de audiență.

„Era o emisiune de satiră politică. Silviu Prigoană m-a aruncat pur și simplu pe post la o săptămână sau două după ce am dat probele. Mă cuprinsese o panică teribilă. Aveam un monolog, apoi câteva rubrici pe care eu le montan, eu puneam voce. Era o emisiune cap-coadă făcută de mine. Dura aproximativ 15 minute. Avea audiență la vremea aceea. Realitatea TV era la începuturi, nu avea expunere, dar eu cu emisiunea mea mică, dar inimioasă făceam destul de multă audiență”, a mărturisit Naty Badea, pentru DC News.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: