Redactia.ro
Home » TV » Cine este soția lui Nea Marin. Îi este alături artistului de mai bine de 40 de ani!

Cine este soția lui Nea Marin. Îi este alături artistului de mai bine de 40 de ani!

GALERIE FOTO (7) Cum se menține în formă Nea Mărin, la 64 de ani

Cine este soția lui Nea Marin. Pe Marin Barbu îl știe o țară întreagă, însă tot mai mulți se întreabă cine este soția lui Nea Mărin. Puțini știu că femeia îi este alături artistului de mai bine de 40 de ani!

În vârstă de 62 de ani, Nea Mărin sau Marin Barbu, așa cum îl cheamă pe numele său din buletin, este căsătorit cu Mioara de mai bine de 40 de ani. Cei doi au împreună două fiice, Dana și Larisa. Dana a fost și prima care i-a făcut și bunici pe soții Marin, fiica cea mare aducându-le pe lume doi nepoței! Cât despre Larisa, ea l-a urmat pe tatăl său și s-a specializat în dansuri populare, înfințând chiar și o școală pentru toți cei interesați de această tradiție a dansurilor populare.

Cine este soția lui Nea Marin

Iată că Nea Mărin și soția sa sunt exemplul cel mai bun care contrazice vorba cum că dragostea durează 3 ani.

Mioara, soția lui Nea Mărin, a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește de 40 de ani alături de artist.

“Nu a fost greu să am un soț ca el, ne-am căsătorit din mare iubire, chiar și atunci când au fost momente grele ne-am completat și am rezolvat totul împreună”, declara Mioara Barbu, potrivit wowbiz.ro, în urmă cu câțiva ani.

„Este cea care mi-a suportat toate nebuniile și îi mulțumesc pentru asta. O iubesc mult, ne-am luat din dragoste”, mărturisea și Nea Mărin.

Cum și-a cunoscut Nea Mărin soția

Nea Mărin a mărturisit, într-o emisiune de la Antena Stars, cum a început povestea de dragoste dintre el şi soţia sa.

Și se pare că nu a fost îndrăgostit încă de la început de partenera lui de viaţă, pe care iniţial a vrut să o cupleze cu un prieten căruia îi plăcea foarte mult de ea.

Însă după ce a aflat că tânăra făcuse o pasiune pentru el, a început să o privească cu alţi ochi.

„Eu pe soţia mea o ştiu de când eram copii. Mergeam la dansuri, ea era prietenă cu verişorii mei şi aşa ne-am cunoscut. Apoi, pe la 12-13 ani, eu am plecat la Bucureşti. Când m-am întors, ea terminase clasa a opta şi atunci a început ceva. Oricum, unui amic de-al meu, îi plăcea de ea şi eu încercam să îi împrietenesc. Ei îi plăcea de mine, dar eu nu ştiam.

Când am aflat, am legat relaţia asta. Am stat cinci ani împreună, după care ne-am căsătorit”, a declarat Nea Mărin, la Antena Stars.

Nea Mărin și soția, aniversare de 40 de ani la spital

În septembrie 2020, Nea Marin și soția sa aveau să-și facă aniversarea de 40 de ani de mariaj chiar pe patul de spital. Diagnosticat cu Covid, la aceea vreme Nea Mărin era internat la Spitalul „Matei Balș”. Alături îi era doamna Mioara, soția sa, căci la rândul ei a fost testată pozitiv.

Atunci filmările de la emisiunea pe care nea Mărin o filma atunci au fost sistate pe timp nelimitat după ce vedeta de televiziune a fost depistată cu COVID-19. Nea Mărin a fost testat pozitiv pe când se afla la Techirghiol, unde turna pentru noul sezon al unei producții Antena 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: