Redactia.ro
Home » Știri » Cine este soțul Magdei Ciumac? Fosta vedeta OTV l-a prezentat pe italianul cu care trăiește

Cine este soțul Magdei Ciumac? Fosta vedeta OTV l-a prezentat pe italianul cu care trăiește

GALERIE FOTO (3) sotul magdei ciumac

Mulți s-au întrebat cine e soțul Magdei Ciumac, dat fiind faptul că fosta vedetă OTV îl menționează des pe live-urile sale de pe TikTok. Ei bine, bărbatul se numește Ricardo, e de origine italian și are o relație de iubire de trei ani cu fosta lui Tolea Ciumac.

Cine e soțul Magdei Ciumac

După divorțul zgomotos de Tolea Ciumac, Magda și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat. Cei doi sunt împreună de trei ani și sunt deja căsătoriți. Spune despre el că este bărbatul perfect, elegant și romantic, și că viața alături de el este ideală. „Este cel mai atent, elegant, frumos și ordonat bărbat pe care l-am cunoscut. Și mă iubește maxim”, a fost mărturisirea Magdei Ciumac.

Ba mai mult de atât, Magda „s-a lăudat” cu soțul ei într-un live pe TikTok, sătulă să tot fie întrebată cine e bărbatul din viața ei. „Ia să vedeți ce bărbat am eu, am emoții.(…) Stați, avem emoții și noi, zici că suntem în prima zi! El a zis că sunt iubirea vieții lui și este foarte îndrăgostit de mine, pe viață! Voi sunteți norocoși să mă cunoașteți, dar el este norocos să mă aibă. Sufletul meu este la fel pentru toată lumea și el de-asta mă iubește. A spus că toți sunteți pentru mine speciali. Este fericit că eu am acest suflet pur pentru toată lumea în aceeași măsură”, a povestit Magda Ciumac pe live.

Cum arată Ricardo, afaceristul italian care e căsătorit cu Magda Ciumac

El e soțul Magdei Ciumac, Ricardo
El e soțul Magdei Ciumac, Ricardo

Inițial, Magda nu voia să-l facă cunoscut pe soțul ei, însă s-a săturat să fie acuzată că partenerul ei de viață este un domn în vârstă. Așa se face că și-a rugat soțul să-și facă apariția într-un live pe Tik Tok. „Vedeți, mă, ce bărbat am?!(…) Eu, de trei ani, nu voiam să mai arăt pe nimeni.(…) Eu nu stau cu moși. Dacă a trecut vreun moș prin viața mea, a fost pentru că s-a îndrăgostit el sau că așa a fost să fie și pentru că așa a fost să fie. Eu nu-mi iau bărbat nici moș, nici care doarme. Iubitul meu e prea frumos, are buze frumoase, are dantură perfectă, e foarte romantic, mai romantic decât mine, este foarte sensibil și este născut pe 16, ca și mine, eu sunt în iunie, el în mai”, a mai declarat aceasta pe rețelele de socializare.

sotul magdei ciumac
Cine e sotul Magdei Ciumac
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: