Redactia.ro
Home » Știri » Cine este tânăra care și-a pierdut viața pe plaja de la Marea Neagră. Se afla cu iubitul la mal în timp ce valurile au tras-o în adâncuri

Cine este tânăra care și-a pierdut viața pe plaja de la Marea Neagră. Se afla cu iubitul la mal în timp ce valurile au tras-o în adâncuri

GALERIE FOTO (5)

Pe plajele însorite ale stațiunii Sochi, la Marea Neagră, o vacanță ce părea a fi plină de vis s-a transformat într-un coșmar real pentru Diana Belyaeva, un fotomodel în vârstă de doar 20 de ani. Incidentul tragic, petrecut recent, a lăsat în urmă durere și multe întrebări fără răspuns.

Această tragedie subliniază pericolele pe care le pot reprezenta curenții puternici și mările agitate pentru cei nepregătiți sau neatenți. Este esențial ca turiștii să respecte avertismentele de siguranță și să evite înotul când condițiile sunt nefavorabile.

Ultimele momente din viața Dianei

Diana și iubitul ei se bucurau de o zi aparent liniștită pe plaja din Sochi. În timp ce se aflau îmbrățișați pe malul mării, valurile puternice și curenții neașteptați au creat condiții periculoase. În ciuda aparențelor înșelătoare, marea a devenit rapid o capcană mortală. Un moment de neatenție a fost suficient pentru ca Diana să fie prinsă de curenții violenți. Într-o clipă, ea a fost smulsă din brațele iubitului și târâtă în larg.

„Bărbații stăteau și se uitau la fata neajutorată, se uitau cum moare. Ei bine, astfel de valuri sunt înfricoșătoare şi trebuie să reacționezi imediat.

Oamenii au spus că martorii au văzut o turistă care a fost luată de valuri, dar nimeni nu s-a oferit să ajute”, este mărturisirea emoționantă a unui localnic, potrivit Mirror.

Deși plaja era plină de turiști, nimeni nu a intervenit să ajute. În schimb, momentele de luptă disperată ale Dianei pentru viața ei au fost filmate, creând o imagine sumbră despre indiferența umană în fața tragediei. Videoclipurile au circulat pe internet, stârnind un val de indignare și întrebări despre lipsa de intervenție a martorilor.

Ce declarații a făcut sora Dianei

Sora Dianei, devastată de pierderea tragică, a criticat dur pasivitatea celor prezenți pe plajă. În timp ce sora ei se zbătea să supraviețuiască, spectatorii au ales să înregistreze momentul, fără a încerca să intervină. Un localnic a mărturisit că, deși valurile erau puternice, incidentul s-a întâmplat suficient de aproape de țărm pentru ca cineva să poată interveni.

„Val după val, Diana a fost aruncată la mal de două ori, dar niciunul dintre martorii oculari nu a ajutat-o. Erau oameni care stăteau în jurul ei și se uitau și filmau cu telefoanele lor. Toată lumea a văzut, dar nimeni nu a ajutat-o. S-a întâmplat pe țărm, nu în adâncuri”, a spus sora tinerei, potrivit presei externe, citate de Antena3.ro.

Scafandrii au fost chemați să caute corpul neînsuflețit al Dianei, care a fost găsit câteva zile mai târziu, la câțiva kilometri distanță de locul accidentului, în districtul Khostinsky. Această descoperire a adus un sfârșit sumbru căutărilor și a amplificat durerea familiei și a prietenilor.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: