Redactia.ro
Home » Știri » Cine este tânăra care va reprezenta România la Miss World 2024. Femeia este de o frumusețe răpitoare

Cine este tânăra care va reprezenta România la Miss World 2024. Femeia este de o frumusețe răpitoare

GALERIE FOTO (6)

Ada-Maria Ileana, o tânără de 26 de ani din București, va fi reprezentanta României la prestigiosul concurs de frumusețe Miss World 2024, găzduit în India în perioada februarie-martie a acestui an. Această ediție marchează cea de-a 71-a aniversare a competiției, atrăgând atenția lumii întregi către grandoarea și diversitatea frumuseții feminine.

Cu o educație solidă și o carieră încărcată de realizări, Ada-Maria își îmbină pasiunile pentru modă și educație. Ea este absolventă a University College London, unde a obținut un master în Politici Publice. Pe lângă acesta, a studiat și domeniul relațiilor internaționale și al diplomației, demonstrând un interes profund pentru aspectele complexe ale lumii contemporane.

Tânăra este profesoară de engleză

Deși cunoscută pentru grația sa și frumusețea sa distinctivă, Ada-Maria este mai mult decât o apariție încântătoare. Ea împarte de șase ani pasiunea pentru predare, fiind profesoară de limba engleză. Această experiență în educație o definește și îi oferă o perspectivă mai profundă asupra lumii, consolidându-i încrederea și capacitatea de comunicare.

Participarea ei la Miss World 2024 nu doar că îi oferă o platformă pentru a-și exprima frumusețea și eleganța, ci și o oportunitate de a împărtăși viziunile sale despre educație și responsabilitate socială. Ca reprezentantă a României, Ada-Maria Ileana este un model de inspirație pentru tinerele femei din întreaga lume, ilustrând că frumusețea poate fi însoțită de inteligență, grație și angajament în comunitate.

„Munca unei reprezentante la Miss este mult mai mult decât ce se vede în seara finalei. Este un concurs ce durează trei săptămâni și contează foarte mult și activitatea dinaintea concursului. De altfel, tocmai ce am trimis clipuri de prezentare a României și a mea, dar și clipuri de prezentare a activității caritabile, pentru că Miss World este cunoscut pentru proiectul Beauty With a Purpose și anume este primul concurs care a introdus această componentă caritabilă, care este extraordinar de important”, a spus tânăra pentru Euronews.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini