Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Victor Tatoiu, soțul cunoscutei Monica Tatoiu. Cei doi sunt împreună de mai bine de 30 de ani

Cine este Victor Tatoiu, soțul cunoscutei Monica Tatoiu. Cei doi sunt împreună de mai bine de 30 de ani

Monica Tatoiu se numără printre cele mai puternice femei de afaceri din țara noastră, fiind o figură admirată de public. Directă și mereu dornică să-și facă auzită vocea, s-a afirmat negreșit în domeniile în care a activat. Înainte să o persoană publică însă, este mamă și soție, iar partenerul său este un bărbat mai puțin cunoscut. Victor Tatoiu nu și-a dorit să apară în fața camerelor de luat vederi, cu toate că este căsătorit cu soția sa de mai bine de 34 de ani.

Cine este Victor Tatoiu, soțul cunoscutei Monica Tatoiu. Cei doi sunt împreună de mai bine de 30 de ani

Victor Tatoiu se pare că s-a născut la Constanța, acolo unde s-a deprins cu activitățile specifice localităților cu ieșire la mare. Soția lui a mărturisit că unul dintre motivele pentru care nu a apărut mai des în fața camerelor de luat vederi este limbajul său, care este unul „foarte colorat”. Se pare că cei doi se potrivesc de minune din acest punct de vedere, fiind două persoane directe, care nu se tem să spună ce au în minte.

„El e constănțean, crescut la gura portului. Când el vorbeste ar trebui să fie doar bip-uri. Jumătate din ce zice el ar fi doar bip-uri, ca așa era în port. El întotdeauna îmi zice: <<Dar pe mine de ce nu mă întreabă nimeni nimic?>>. Păi dacă tu vorbești, totul este doar bip, bip, dacă emisiunea se dă înainte de miezul nopții”, a spus amuzată Monica Tatoiu într-un interviu acordat postului de televiziune Agro TV.

Ce meserie are Victor Tatoiu

Din punct de vedere profesional, soțul Monicăi Tatoiu are o meserie foarte bănoasă. Este inginer de calculatoare, iar împreună au reușit să-și asigure un venit impresionant. Se completează perfect și se bucură de împlinire pe plan financiar, femeia de afaceri este foarte mândră de realizările lor.

„Victor m-a ponderat, însă. El e inginer de calculatoare. Noi ne-am completat. Așa am reușit să construim împreuna o familie din care poate să trăiască încă două generații din ce am strâns noi.”, a mai spus aceasta pentru aceeași sursă.

Monica Tatoiu a mărturisit că soțul ei este un bărbat care-și exprimă cu greu sentimentele. Cu toate că-și poartă sentimente deosebite, îi este destul de dificil să articuleze cuvintele, fapt ce o deranjează pe partenera sa,

„În fiecare lună îl ameninţ că-l părăsesc. De fiecare dată când îmi spune că el e cel mai deştept şi copilul nostru e cel mai prost, îl ameninţ că divorţez. El nu mă ameninţă. L-am întrebat dacă mă iubeşte şi mi-a spus: ‘ţi-am zis o dată, ce vrei, să-ţi zic mereu? Dacă tu te-ai schimbat… treaba ta’. Doar acum când am făcut căsătoria de 20 de ani am mers din nou la Biserică, atunci mi-au dat lacrimile că n-a vrut să-mi spună şi atunci mi-a dat una peste spate şi mi-a zis ‘bine, bine, bine, te iubesc!’, a povestit Monica Tatoiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: