Redactia.ro
Home » Știri » Cine face mai mulți bani: Andra sau Delia? Ce averi au strâns cântărețele

Cine face mai mulți bani: Andra sau Delia? Ce averi au strâns cântărețele

Cine face mai mulți bani: Andra sau Delia? Ce averi au strâns fiecare

Bătălia divelor: cine face mai mulți bani, Andra sau Delia? Se câștigă mai bine la Pro TV sau la Antena 1, cele două posturi TV concurente dintotdeauna? Iată detaliile!

Cine face mai mulți bani: Andra sau Delia? Ce averi au strâns cântărețele

Andra și Delia sunt două cântărețe foarte apreciate de românii din țară și de românii de peste hotare. Andra este asociată cu Pro TV, pentru că stă și a stat la masa mai multe show-uri TV difuzate de acest post, în special Românii au talent, iar Delia este asociată cu Antena1, post TV cu care are contract de ceva timp. Ea este jurată în emisiunea iUmor și nu numai.

Andra Măruță

Andra este de foarte mult timp în industria muzicală românească, are succes așa că a reușit să strângă o avere din evenimente, concerte, televiziune și contractele de imagine pe care le are. Soția lui Cătălin Măruță (care e, de asemenea, la Pro TV) ar primi, lunar, în jur de 10.000 de euro, având în vedere poziția de jurat pe care o are la Românii au talent, conform Cancan.

Când are concerte în țară sau în străinătate, tarifele cântăreței pot ajunge și la suma de 6000 de euro. Dacă un concert are două ore, acest lucru înseamnă că Andra câștigă 50 euro / minut. De asemenea, trebuie luat în calcul faptul că artista mai strânge bani și din contractele de imagine pe care le are cu diferite companii.

Delia Matache

Și Delia stă bine cu banii. Nu e nicio noutate faptul că adoră să călătorească și că are un penthouse de aproape trei milioane de lei, adică în valoare de peste 600.000 de euro, conform Cancan.

Delia jurizează în emisiunile „iUmor” și „X Factor”. Se speculează că de la Antena 1, ea ar încasa 100.000 de euro. Pentru un singur spectacol pe care îl ține, cântăreața poate cere și 19.000 de euro, plus TVA. Și soțul ei, Răzvan Munteanu, aduce bani în casă pentru că deține șase localuri în Centrul Vechi al Bucureștiului, conform sursei menționate anterior.

Cântăreața deține o firmă pe numele ei. În 2020, ea a reușit să aibă venituri totale de aproape 9 milioane de lei, iar profitul s-a ridicat la peste 4 milioane de lei, potrivit informațiilor. În conturi, a încasat 1,96 milioane de lei, iar de la partenerii de afaceri a recuperat sume în valoare de 1,97 milioane de lei, a scris Cancan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: