Redactia.ro
Home » Știri » Cine o va ajuta pe Mara Bănică după naștere? Jurnalista a adus pe lume o fetiță

Cine o va ajuta pe Mara Bănică după naștere? Jurnalista a adus pe lume o fetiță

Astăzi, 1 februarie, este o zi tare fericită pentru Mara Bănică. Jurnalista a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit nota 10 la naștere. Mulți se-ntreabă acum, însă, dacă vedeta va opta sau nu pentru angajarea unei bone, care s-o ajute imediat după naștere. Ei bine, răspunsul l-a dat chiar ea. Iată ce a declarat!

Cine o va ajuta pe Mara Bănică imediat după naștere

Mara Bănică a devenit mamă a doua oară astăzi, 1 februarie, iar emoțiile evenimentului sunt imense. Aceasta ne-a anunțat chiar de pe patul de spital că totul a decurs bine și că fetița este perfectă sănătoasă: „Suntem bine amândoua, ne acomodăm cu viața exterioară!”.

Cel mai probabil, vedeta va mai rămâne internată încă 3-4 zile, apoi va fi externată împreună cu micuța ei. Iar acasă le vor aștepta tăticul nerăbdător, care nu a avut acces în spital din cauza normelor covid, dar și micuțul Dima, care abia așteaptă să-și cunoască surioara.

Cât despre cine o va ajuta pe proaspăta mămică, Mara Bănică a precizat anterior că se va descurca singură și că, cel mai probabil, o mână de ajutor o va mai primi și din partea soțului.

De ce nu vrea bonă filipineză

Mara Bănică a vorbit, anterior, și despre faptul că nu-și dorește o bonă momentan, deși soțul ei a propus această soluție. ”Soțul meu voia să luăm o bonă filipineză, eu nu am fost de acord. După mi-a spus să luăm o bonă, dar să aibă 22 de ani, n-am fost de acord nici cu asta (n.r. râde). N-am avut nici la Dima și, deocamdată, eu stând acasă, cred că mă voi descurca. Și, cu ajutorul lui, cred că vom fi ok o perioadă, dar, dacă nu o să mai pot, până la urmă o să luăm pe cineva.”, a mărturisit Mara într-un interviu pentru Fanatik.ro.

Jurnalista se arată, însă, deschisă la ideea de a angaja peste câțiva ani o guvernantă pentru a o învăța pe micuță limbi străine, maniere. „Eu aș lua la copil o guvernantă, care era ca un profesor pentru copil, îl învăța limbi străine, maniere.”, a mai spus ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: