Redactia.ro
Home » Monden » Cine pleacă acasă și cine merge mai departe în semifinala Survivor România 2023? Tot ce trebuie să știi

Cine pleacă acasă și cine merge mai departe în semifinala Survivor România 2023? Tot ce trebuie să știi

Se ştiu deja primii concurenţi de la Survivor România 2024? Anunţul făcut de Daniel Pavel
Iată cine sunt marii semifinaliști de la Survivor România 2023! Tot ce trebuie să știi!

Cine pleacă acasă și cine merge mai departe în semifinala Survivor România 2023

Marea finală a emisiunii Survivor România 2023 se apropie cu pași repezi, iar acum cunoaștem și identitatea celor patru semifinaliști. Potrivit informațiilor dezvăluite de contul de Instagram Viperele Vesele, care a oferit detalii și eliminări în timpul competiției, următoarea concurentă care părăsește competiția este Alexandra Porkolab.

Alexandra Porkolab a strâns un număr mare de fani pe parcursul show-ului datorită strategiilor sale și felului în care interacționa cu ceilalți concurenți, conform sursei menționate mai sus.

Cu toate că a primit o amuletă de protecție de la Andreea Moromoete, Alexandra nu a reușit să o folosească în cel mai eficient mod posibil. Astfel, cei patru semifinaliști ai Survivor România 2023 sunt Andrei Krișan, Alexandra Ciomag, Carmen Grebenișan și Dan Ursa. În topul favoriților se află Dan Ursa, urmat de Carmen Grebenișan. Pe locul al treilea se situează Andrei Krișan, iar pe ultimul loc se regăsește Alexandra Ciomag.

„În avans și în exclusivitate, pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că  ALEXANDRA PORKOLAB va fi următoarea concurentă ELIMINATĂ de la Survivor România 2023! Astfel, în semifinala emisiunii ajung Alexandra Ciomag, Krisan, Carmen și Dan Ursa”, au scris Viperele Vesele pe Instagram.

Cine este Alexandra Porkolab de la Survivor România 2023

Alexandra Porkolab, originară din Brașov, are o pasiune pentru handbal și iubirea pentru drumețiile montane. Ea este mămica unei adorabile fetițe, însă relația cu tatăl copilului nu mai există:

„Să fac un copil, a fost alegerea mea. Nu m-am simțit pregătită și știam că analizând lucrurile în amănunt, nu mă voi simți niciodată pregătită, dar m-am simțit capabilă. Capabilă să înfrunt sau să accept situații, sentimente, dezamăgiri, frustrări, opinii. Capabilă să parcurg o parte din drumul meu cu un copil langă mine, lăsându-l să guste din viață și intervenind atunci când pericolele sunt prea mari pentru puterile lui.

Am avut curaj să pun pauză vieții mele, pentru a da naștere unei alte vieți și nu regret asta. Noua formă de iubire, ce se naște odată cu copilul tău, nu o poți explica în vreun fel cum de altfel nu o poți nici compara. Să pui pauză vieții tale, nu inseamnă că te transformi din zână in slugă. Inseamnă doar o perioadă în care proiectele profesionale, obiectivele, complimentele și aplauzele la adresa ta, nu mai primesc bife.

Este o perioadă în care îți lași ego-ul să se odihnească. Și ce frumos este, când vine timpul să îți reincepi proiectele, stiind că acasă te așteaptă un univers plin de veselie și iubire. Sunt înconjurată de atât de multe femei frumoase și de succes dar fară curaj și intoxicate de opiniile proaspetelor mămici, care nu coboară din top 3 mondial la categoria „vai, ce greu e!”, a scris Alexandra, despre nașterea fetiței ei, Antonia, potrivit click.ro.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: