Redactia.ro
Home » TV » Cine sunt concurenții „Love Island” România. 5 femei și 5 bărbați își caută dragostea în Saint Tropez

Cine sunt concurenții „Love Island” România. 5 femei și 5 bărbați își caută dragostea în Saint Tropez

concurenti love island

Emisiunea Love Island va începe curând la PRO TV, iar trustul de pe Pache Protopopescu a dezvăluit cine sunt cei 10 concurenți care vor sosi în Tenerife pentru a se distra, a-și crea amintiri pe cinste și de ce nu? Pentru a-și găsi dragostea adevărată!

Cine sunt concurenții Love Island România. 5 femei și 5 bărbați își caută dragostea în Saint Tropez

Love Island, emisiunea care va fi difuzată de către PRO TV, a reușit să atragă un public din mai mult de 25 de țări și se pregătește acum să își facă debutul și în România. Într-o experiență de neuitat, 5 bărbați și 5 femei vor trăi pe o insulă absolut fascinantă din Tenerife, cu scopul de a-și găsi partenerul ideal. Iată cine sunt concurenții!

Reality show-ul va fi lansat pe 1 octombrie la PRO TV, având-o pe Alina Ceaușan în rolul de moderatoare. Tinerii vor împărți o vilă în Saint Tropez și vor concura pentru șansa de a câștiga premiul mare de 50.000 de euro.

Între concurente se va număra și Ada Ileana, în vârstă de 26 de ani și câștigătoare a titlului Miss Internațional România 2022. Ea activează momentan în domeniul învățământului, fiind profesoară de limba engleză și speră că pe insulă își va găsi marea iubirea. Nu a mai avut o relație serioasă de trei ani, dar este gata să ofere dragostei o nouă șansă. „Încă mai cred în magie, în magia care poate apărea între doi oameni. Asta caut, sper să și găsesc!’, a declarat Ada, conform PRO TV.

Gabriela Ilișiu, 28 de ani, este cântăreață și recunoaște că se îndrăgostește repede. Cu toate astea, nu face niciodată primul pas. „Mă îndrăgostesc repede, dar mă răzbun și mai repede. Voi fi singura femeie adevărată din viața bărbatului meu!’, a declarat aceasta.

Concurenții sunt gata să-și găsească marea iubirea la mii de kilometri departe de casă

Josephinka Smolena, 21 de ani, și se declară o persoană pozivită și curajoasă. Lucrează ca însoțitoare de zbor și este pasionată de muzică și dans. Totodată, Josephinka știe cum trebuie să arate bărbatul de lângă ea. „Îmi place să zbor, dar nu în brațele oricui. Îmi plac bărbații cu simțul umorului, dar care nu iau dragostea în glumă’, a dezvăluit Josephinka Smolena.

Nici băieții nu se lasă mai prejos și știu clar de ce au intrat în competiție. Adrian Butușină, 29 de ani, este antrenor personal si recunoaște că îi place să flirteze, dar atunc când este într-o relație, este cât se poate de devotat. „Îmi place să fiu singur… cu mai multe fete! Acum am hotărât să schimb planul, vreau să caut dragostea adevărată, dragostea care face cât tot ce am trăit până acum”, a declarat antrenorul.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: