Redactia.ro
Home » Știri » Cine sunt prietenii lui Vlad Pascu, de fapt. Progeniturile multimilionarilor riscă să scape de pedepse

Cine sunt prietenii lui Vlad Pascu, de fapt. Progeniturile multimilionarilor riscă să scape de pedepse

Cazul lui Vlad Pascu, un tânăr care a fost implicat într-un accident grav, finalizat cu moartea a doi tineri, a stârnit un val de controverse și speculații privind viitorul său legal. După ce s-a urcat drogat la volan, acesta a primit o sentință surprinzător de scurtă, de doar 30 de zile de arest, ceea ce a generat întrebări cu privire la posibilitatea sa de a evita închisoarea.

Anturajul lui Vlad Pascu, compus în mare parte din tineri cu familii bogate, este convins că acesta va scăpa fără a-și ispăși pedeapsa, datorită resurselor financiare și conexiunilor sale. Unul dintre factorii care alimentează această încredere a prietenilor lui Vlad Pascu este averea sa aparentă. Se presupune că el este un „milionar pe bune,” iar acest statut financiar îi oferă posibilitatea să se adreseze celor mai bune avocați și să aibă acces la influență pentru a evita închisoarea.

Vlad Pascu a oferit numele adevăratului său dealer

Prietenii lui Vlad Pascu par să împărtășească multe trăsături comune cu el. Crescuți în familii dezorganizate sau de un singur părinte, aceștia au ajuns rapid să se implice în consum de droguri și să provoace tragedii similare.

Vlad Pascu a furnizat anchetatorilor numele unui personaj misterios, poreclit „Doctorul,” care este posibil să aibă legătură cu distribuția de droguri din zonă. Dosarul lui Pascu conține și numele altor personaje controversate, cum ar fi frații Constantin, cunoscuți drept „Lopată” și „Ciprian,” care sunt implicați în depozitarea de substanțe ilegale în casa lor.

În 2021, „Lopată” a primit o pedeapsă de 10 luni de închisoare cu suspendare pentru consum de droguri, în timp ce fratele său a scăpat mai ușor. Vlad Pascu și prietenul său, Maru, au avut contacte repetitive cu secțiile de poliție, în special Maru, care acum se confruntă cu șase dosare penale.

Cine sunt, de fapt, prietenii lui Vlad Pascu

Maru cumpăra canabis de la frații Constantin și îl vindea la petrecerile organizate de Pascu. Cu toate că pare evident cu cine au de-a face autoritățile, acestea nu sunt încă sigure că Vlad Pascu va petrece mult timp după gratii. Este bine cunoscut faptul că majoritatea prietenilor săi provin din familii înstărite, iar mulți dintre ei au deja dosare la DIICOT (Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism), ceea ce sugerează că au o înclinație spre activități ilegale.

Se fac mențiuni și cu privire la numele altor prieteni, cum ar fi Rafa, Paco și Mudi, dintre care unul este fiul unei „celebre” profesoare și, printre altele, influencer. În timp ce opinia publică se revoltă la televizor, acești tineri par să subestimeze în mod deschis justiția din România și sunt convinși că Vlad Pascu va reuși să scape de închisoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: