Redactia.ro
Home » Monden » Cine sunt și cu ce se ocupă cele două surori ale Andrei Măruță? Nu o să îți vină să crezi FOTO

Cine sunt și cu ce se ocupă cele două surori ale Andrei Măruță? Nu o să îți vină să crezi FOTO

GALERIE FOTO (3)

Cine sunt și cu ce se ocupă cele două surori ale Andrei Măruță? Nu o să îți vină să crezi! Iată detaliile!

Cine sunt și cu ce se ocupă cele două surori ale Andrei Măruță

Andra Măruță, în vârstă de 37 de ani, a reușit să cucerească inimile românilor cu talentul ei muzical și prezența ei carismatică pe micile ecrane. Cu toate acestea, surorile sale mai mari, Diana și Aura, nu au avut parte de aceeași atenție mediatică. Puțini sunt cei care știu cu adevărat detalii despre ele.

Cântăreața Andra Măruță provine dintr-o familie modestă, iar sprijinul părinților și al fraților ei a fost esențial în dezvoltarea carierei sale. Tatăl ei a fost chiar managerul său timp de 8 ani, iar toți membrii familiei au susținut-o fără să profite de faima sau de banii ei!

Cine este și cu se ocupă cea mai mare soră a Andrei Măruță

Diana Mihai, sora cea mai mare a Andrei Măruță, are 46 de ani și este recunoscută pentru latura sa empatică extrem de dezvoltată, o trăsătură moștenită de la mama lor. Diana și-a dedicat viața ajutorării seniorilor uitați de familie, coordonând activitatea unui centru de bătrâni din Câmpia Turzii. Prin devotamentul său, Diana aduce lumină și bucurie în viețile celor în vârstă și aduce o contribuție semnificativă comunității locale, potrivit cancan.ro.

Cine este și cu se ocupă sora mai mică a Andrei Măruță

Sora mai mică a Andrei Măruță, Aura Mihai, are 41 de ani și a ales un drum diferit. Ea s-a dedicat aspectului fizic și a devenit cosmeticiană. Rămânând în locul natal, Aura și-a transformat pasiunea pentru frumusețe într-o artă, specializându-se ca make-up artist. De-a lungul timpului, Andra Măruță a avut încredere deplină în abilitățile Aurei și s-a lăsat în mâinile ei pentru a arăta perfect înainte de spectacole sau apariții TV, conorm sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Cine este și cu se ocupă fratele Andrei Măruță

Andra Măruță nu se poate mândri doar cu cele două surori superbe, ci și cu fratele ei cel mai mare, Săndel Mihai, un cunoscut cântăreț din zona Ardealului. Cu o voce superbă, Săndel este des solicitat pentru petreceri sau alte tipuri de evenimente private. Astfel, talentul muzical este o trăsătură genetică în familia Mihai! Totodată, cumnata vedetei, Aurora, cântă alături de soțul ei.

Sursa foto: Facebook

 

 

Sursa foto: Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: