Redactia.ro
Home » Știri » Cine sunt tinerii care au murit în accidentul rutier din Bragadiru? Andreea, în vârstă de doar 19 ani, tocmai își luase permisul de conducere

Cine sunt tinerii care au murit în accidentul rutier din Bragadiru? Andreea, în vârstă de doar 19 ani, tocmai își luase permisul de conducere

Cine sunt tinerii care au murit în accidentul rutier din Bragadiru? Andreea, în vârstă de doar 19 ani, tocmai își luase permisul de conducere

Cine sunt tinerii care au murit în accidentul rutier din Bragadiru? Andreea, în vârstă de doar 19 ani, tocmai își luase permisul de conducere. Iată detaliile!

Cine sunt tinerii care au murit în accidentul rutier din Bragadiru

Tinerii Andreea și Augustin și-au pierdut tragic viața într-un accident rutier devastator petrecut în Bragadiru. Andreea, în vârstă de doar 19 ani, tocmai își luase permisul de conducere, iar Augustin avea 21 de ani. Această tragedie a adus un val de durere și șoc pentru familia și apropiații lor.

Cei doi tineri erau din Ghimpați, județul Giurgiu, iar conform informațiilor furnizate de poliție, accidentul s-a produs atunci când Andreea a pierdut controlul mașinii. Vehiculul a lovit parapetul din beton care separa cele două sensuri de mers, apoi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate și cu gardul unui imobil, răsturnându-se în cele din urmă. Impactul a fost devastator și nu au avut nicio șansă de supraviețuire.

Augustin a fost aruncat pe asfalt la câțiva metri distanță și a fost strivit de stâlpul căzut. Andreea a fost aruncată pe bancheta din spate. Din nefericire, se pare că niciunul dintre ei nu purta centura de siguranță în momentul accidentului, ceea ce a contribuit la gravitatea rănilor suferite.

Rudele celor doi tineri, clipe de durere și disperare

La locul accidentului, rudele celor doi tineri au trăit clipe de durere și disperare. Părinții lui Augustin erau în stare de șoc și abia mai puteau sta pe picioare de durere. Întrebarea „Unde e băiatul meu? Unde este?” strigată disperată de mama lui Augustin reflectă durerea profundă și necazul lor inimaginabil.

Lipsa de experiență a Andreei ca șofer poate fi una dintre posibilele cauze ale acestei tragedii. Recent obținuse permisul de conducere, pe data de 16 iunie, iar pe rețelele de socializare se mândrea cu faptul că a trecut cu bine proba de oraș a examenului de conducere și își mulțumea instructorului. Această tragedie servește ca un avertisment dureros asupra riscurilor pe care le implică conducerea fără suficientă experiență.

Prieteni și cunoștințe ale celor doi tineri sunt profund șocați de această tragedie. Unul dintre ei a postat pe un site de socializare:

 „Doi copii ce au plecat prea devreme dintre noi, Doamne Dumnezeule! Cât de cuminte și respectuos era Augustin! Păcat de tinerețea lor. Putere familiei de a trece peste aceste momente”.

 

Sursa foto: Antena 3 / colaj Fanatik

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: