Redactia.ro
Home » Știri » Ciprian Marica, îngropat în datorii. Suma imensă pe care o datorează statului român

Ciprian Marica, îngropat în datorii. Suma imensă pe care o datorează statului român

ciprian marica

Ciprian Marica, în vârstă de 37 de ani, traversează o perioadă dificilă. Se pare că fostul fotbalist are datorii considerabile față de statul român, după ce două dintre afacerile pe care și le-a deschis s-au dovedit a fi foarte puțin profitabile.

Ciprian Marica, îngropat în datorii. Suma imensă pe care o datorează statului român

Ciprian Marica, fost fotbalist, s-a implicat în diverse domenii de afaceri, cum ar fi turismul, imobiliarele și consultanța. În prezent, el este înregistrat ca proprietar al a două companii. Una dintre acestea se ocupă de gestionarea plajei și hotelului Caelia din Mamaia. Potrivit informațiilor din Registrul Comerțului, în anul 2022, cifra de afaceri a lui Marica a fost de 400.000 euro, însă nu a înregistrat profit și a acumulat datorii în valoare de 143.801,79 euro.

Cea de-a doua companie, specializată în consultanță pentru afaceri și marketing, nu a înregistrat nici ea profit, ci doar datorii în valoare de 310.635,69 euro. Astfel, suma totală pe care Marica o datorează statului român se apropie de jumătate de milion de euro. Din fericire, Ciprian Marica nu duce lipsa banilor și va putea să-și achite datoriile considerabile pe care le are față de statul român.

Ciprian Marica dispune de o avere semnificativă, acumulată în urma contractelor sale ca fotbalist. Acest fost sportiv a dezvăluit cu ceva timp în urmă că, în timpul celor 6 ani petrecuți la echipele Stuttgart și Schalke 04 din Germania, a plătit 14 milioane de euro în impozite către autoritățile fiscale. Având în vedere că impozitul pe venit în Germania este de aproape 45%, putem estima că Marica a avut un câștig brut de aproximativ 31 de milioane de euro, iar după deducerea impozitului, a rămas cu un câștig net de 17 milioane de euro, o avere la care mulți dintre noi nu ar putea decât să viseze.

Ciprian Marica, mașină de peste 100.000 de euro și ceas de aproape 60.000 de euro

Pe lângă cariera sa de fotbalist, fostul atacat al echipei naționale s-a afirmat ca om de afaceri în domeniul imobiliar, investind o parte din sumele câștigate din fotbal. Conform informațiilor din presă, el deține un spațiu în centrul Capitalei, un hotel pe Litoral și alte investiții, inclusiv o clădire de birouri în București.

Ciprian Marica iubește luxul și nu se ferește să afișeze o imagine opulentă. Așa se face că, anul trecut el a fost văzut coborând dintr-un bolid al cărui preț trece cu lejeritate de 100.000 de euro. Nu doar autoturismul fostului fotbalist a atras atunci atenția, ci și ceasul pe care îl purta la mână. Un Audemars Piguet Grand Prix, ediție limitată pe care ar fi plătit nici mai mult, nici mai puțin de 57.000 de euro!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: