Redactia.ro
Home » TV » Claudia Pătrășcanu, gata să o ia de la capăt! Ce spune despre noul bărbat din viața ei: „Simt nevoia să îmi văd de viața mea”

Claudia Pătrășcanu, gata să o ia de la capăt! Ce spune despre noul bărbat din viața ei: „Simt nevoia să îmi văd de viața mea”

Claudia Pătrășcanu este mai pregătită ca niciodată să înceapă o nouă viață, departe de Gabi Bădălău, fostul ei soț. Cei doi se află în mijlocul unui divorț extrem de dificil, care a implicat multe scandaluri. 

Claudia Pătrășcanu, gata să o ia de la capăt

Claudia Pătrășcanu a mărturisit că cea mai mare dorință a ei în acest moment este să termine divorțul cu fostul soț, Gabi Bădălău. Însă, Bădălău joacă în continuare un rol important în viața copiilor ei.

„De ce să nu pui punct frumos și să o iei de la capăt cu altcineva? Pentru că nu suntem nici singurii și nici primii. Îmi doresc din toată inima să se termine acest proces de divorț. Îmi doresc din suflet ca tatăl sau tații să realizeze o dată pentru totdeauna că în viața aceasta este foarte importantă mama.

Tatăl își vede de viața lui, eu, ca mama, prețuindu-mi atât de mult copiii, mă gândesc cum să le fie mai bine. Să știți că am admiratori. Am, de ce să neg? Oameni frumoși, bărbați frumoși, drăguți, dar știți cum e, la început toate sunt frumoase, lapte și miere. Acum, trecând prin această experiență sunt mult mai atentă”, le-a spus frumoasa artistă fanilor săi”, le-a spus artista fanilor săi.

Claudia Pătrășcanu nu a ezitat să își exprime părerea cu privire la o nouă relație,dar a explicat că în acest moment nue ste pregătită să facă acest pas.

„Vreau să ies din această căsnicie cu demnitate. Fiind un om foarte credincios, nu vreau să greșesc cumva și nu vreau să se interpreteze greșit. Am dreptul la viață și eu, bineînțeles, ca orice om, dar în momentul în care voi face un prim pas, să ies la un ceai cu cineva, cumva o să se afle.

În momentul de față nu sunt pregătită și nici deschisă pentru o nouă relație. De 2 ani sunt singură. Nu sunt pregătită pentru nimeni. Simt nevoia să îmi văd de viața mea, simt nevoia să mă refac și apoi ce va vrea Dumnezeu. Nu o să rămân singur, sunt tânără și plină de viață și îmi doresc lângă mine un om minunat”, a mai adăugat Claudia Pătrășcanu.

 

Claudia Pătrășcanu a adus noi acuzații în procesul cu Gabi Bădălău

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu a ajuns încă la un final. Cântăreața a adus noi acuzații împotriva fostului soț, cu care se află în plin proces pentru custodia celor doi băieți ai lor. Artista l-a acuzat, mai nou, pe Gabi Bădălău că ezită să facă publice rezultatele testului antidrog de la IML. Vedeta a solicitat prin avocații ei ca Gabi Bădălău să facă testul antidrog de la IML, prin analiza firului de păr.

Omul de afaceri a acceptat să facă testul atât la IML, cât și la o clinică privată, însă acesta a venit în instanță cu rezultatul de la testul efectuat doar la clinica privată, tetsul fiind negativ.

Nu s-a mai auzit absolut nimic despre testul de la IML. Insist către doamnele avocate să vedem ce putem face în instanță. Testul s-a făcut și la privat, și la lML. El a intrat în clinică, dar nu a ieșit cu testul de acolo. Cât să dureze? Deja au trecut două-trei săptămâni de când s-a făcut testul și nu a venit nici un rezultat”, a declarat solista, în emisiunea „Jocuri de putere”, de la Realitatea TV.

Claudia Pătrășcanu nu se oprește aici și i-a adus mai multe acuzații fostului soț. Vedeta l-a acuzat că acesta a refuzat să mai plătească clinica privată care păstrează celulele stem stocate după naștere pentru cei doi copii.

,,Azi am primit un mesaj de la o clinica privată unde am stocat celulele stem și unde se plătește pe an suma de 460 RON, o sumă mică. Ni s-a transmis prin mesaj că ne dau celule stem afară, pentru că nu a fost făcută plata. Trebuie să le transferăm. Mi s-a spus că Gabi Bădălău a refuzat să mai plătească celulele stem pentru copil”, a mai spus vedeta, în cadrul aceleiași emisiuni.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: