Redactia.ro
Home » TV » Claudia Pătrășcanu, noi acuzații în procesul cu Gabi Bădălău: “Testul antidrog de la IML s-a evaporat“

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații în procesul cu Gabi Bădălău: “Testul antidrog de la IML s-a evaporat“

GALERIE FOTO (5)

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu a ajuns la final. Deși cei doi și-au aniversat împreună fiul el mic, la munte, lucrurile nu s-au calmat între cei doi. Cântăreața a adus noi acuzații împotriva fostului soț, cu care se află în plin proces pentru custodia celor doi băieți ai lor. 

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații în procesul cu Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu îi aduce noi acuzații fostului soț. Artista îl acuză, mai nou, pe Gabi Bădălău căezită să facă publice rezutatele testului antidrog de la IML. Artista a solicitat prin avocații ei ca Gabi Bădălău să facă testul antidrog de la IML, prin analiza firului de păr. Afaceristul a acceptat să facă testul atât la IML, cât și la o clinică privată, însă acesta a venit în instanță cu rezultatul de la testul efectuat doar la clinica privată, tetsul fiind negativ.

Nu s-a mai auzit absolut nimic despre testul de la IML. Insist către doamnele avocate să vedem ce putem face în instanță. Testul s-a făcut și la privat, și la lML. El a intrat în clinică, dar nu a ieșit cu testul de acolo. Cât să dureze? Deja au trecut două-trei săptămâni de când s-a făcut testul și nu a venit nici un rezultat”, a declarat solista, în emisiunea „Jocuri de putere”, de la Realitatea TV.

Claudia Pătrășcanu nu se oprește aici și îi aduce și mai multe acuzații fostului soț. Artista îl acuză că acesta a refuzat să mai plătească clinica privată care păstrează celulele stem stocate după naștere pentru cei doi copii.

,,Azi am primit un mesaj de la o clinica privată unde am stocat celulele stem și unde se plătește pe an suma de 460 RON, o sumă mică. Ni s-a transmis prin mesaj că ne dau celule stem afară, pentru că nu a fost făcută plata. Trebuie să le transferăm. Mi s-a spus că Gabi Bădălău a refuzat să mai plătească celulele stem pentru copil”, a mai spus vedeta, în cadrul aceleiași emisiuni.

Artista mai susține că, după ce copiii au petrecut câteva zile la munte alături de tatăl lor, aceștia nu vor să mai meargă cu el. Mai mult, solista își caută de lcuru în această perioadă, dar familia afaceristului o împiedică.

,,Am plâns, m-am consumat, dar pentru copiii mei voi merge până în pânzele albe. Am vorbit cu el că, dacă nu poate face asta pentru copiii noștri, să le plătească celulele stem, să-mi lase mie copiii. Vreau să-mi caut de lucru, dar îmi pune bețe în roate. Ma terorizează, mă amenință constant!”, a mai declarat solista.

În urmă cu câteva săptămâni, solista l-a acuzat pe fostul soț că Gabi Bădălău și-ar fi transporatt cei doi copii în portbagaj, în timp ce conducea cu viteze amețitoare. Claudia Pătrășcanu a mai adăugat că autoritățile nu îi fac nimic bărbatului, ba chiar fostul soț și-ar fi lăsat propriul copil să conducă mașina.

„Copiii mi-au fost duși în portbagaj până acum o lună, două. Duci copiii în portbagaj până la București? Efectiv în portbagaj, am văzut cu ochii mei, au venit copiii și mi-au spus. Conduce cu 100 și ceva, cu 200, nu i-a făcut nimeni nimic. Are carnetul luat de un an și jumătate. Duminică a dus copiii acasă, cu cel mic la volan, el la volan.’, a declarat Claudia Pătrășcanu la TV, conform spynews.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: