Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au îngropat securea războiului. Cum au fost surprinși în oraș

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au îngropat securea războiului. Cum au fost surprinși în oraș

gabi badalau si claudia patrascanu

După trei ani de la despărțire, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu sunt din nou împreună! Nu în calitate de cuplu, ci de părinți care petrec timp de calitate alături de cei doi copii ai lor. Iată cum au fost surprinși de către fotoreporteri.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au îngropat securea războiului

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău și-au spus adio în urmă cu trei ani, iar separarea dintre ei a ținut prima pagină a ziarelor. Ambii și-au aruncat cuvinte dure și și-au disputat custodia celor doi copii pe care îi au împreună. Claudia l-a acuzat pe Gabi Bădălău de faptul că nu este un tată implicat și că nici consumul de stupefiante nu i-ar fi necunoscut. Timpul a trecut, iar conflictul dintre ei pare să se fi stins, judecând după cele mai recente imagini.

Iată că la scurt timp după ce s-a zvonit că Gabi Bădălău s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, afaceristul s-a afișat alături de mama copiilor săi, artista Claudia Pătrășcanu.

Cei doi au fost suprinși pe stradă. Nu pentru a participa la o activitate de familie alături de cei doi copii, ci pentru că artista i-a dus pe micuți să-și vadă tatăl. Claudia Pătrășcanu i-a oferit lui Gabi Bădălău și bagajele copiilor, însă nu a schumbat prea multe cuvinte cu cel care i-a fost soț pentru o vreme, conform imaginilor surprinse de către cei de la SpyNews.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au despărțit după patru ani de mariaj

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au căsătorit în 2015, însă mariajul lor, care a ținut doar patru ani, a fost presărat cu multe certuri și scandaluri. În 2019, după ce Bădălău a înșelat-o, Claudia Pătrășcanu a plecat de acasă, s-a mutat la Constanța, unde se află și în acest moment, împreună cu cei doi copii.

A urmat un divorț zgomotos și o luptă aprigă pentru custodie, însă în cele din urmă instanța a decis să acorde custodie comună celor doi părinți, așadar Claudia este nevoită să sosească în Capitală destul de des pentru ca micuții să poată petrece timp cu tatăl lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: