Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Puican și-a pierdut inelul de logodnă. Bijuteria costa cât o mașină! Cum a reacționat Armin Nicoară

Claudia Puican și-a pierdut inelul de logodnă. Bijuteria costa cât o mașină! Cum a reacționat Armin Nicoară

Motiv de supărare între Claudia Puican și Armin Nicoară. În urmă cu ceva timp, Armina  cerut-o de soție pe frumoasa blondină și i-a pus pe deget o bijuterie foarte scumpă. Necazul a venit peste ei și Claudia a pierdut inelul de logodnă. Cum a reușit acest lucru și cât costa bijuteria.

Cum a pierdut Claudia Puican inelul de logodnă

Claudia Puican și Armin Nicoară sunt unul dintre cele mai iubite cupluri de la noi. În urmă cu câteva luni, artistul a cerut-o de soție pe frumoasa Claudia și i-a pus pe deget un inel de-a dreptul fabulos. Totul a avut loc în direct. Prețul bijuteriei se ridică la suma de 18,000 de euro. Nu oricine își poate permite o asemenea bijuterie. Claudia Puican a povestit că ghinionul s-a petrecut când făcea curățenie. Aceasta a tot căutat inelul, dar este de negăsit.

Eu, având foarte multă treabă cu casa părinților mei, am făcut mutări de mobilă, de haine și am ajutat. Avându-l la mână (n.r inelul) l-am pierdut.(…) Eu încă îl caut, poate îl găsim. Când a auzit Armin că l-am pierdut…Mai avem o speranță că poate îl găsesc.„, a povestit Claudia Puican.

Ce reacție a avut Armin Nicoară

Armin Nicoară este supărat nevoie mare din cauza pierderii inelului. Artistul a mărturisit că prețul inelului a fost atât de piperat deoarece era încrustat cu diamante prețioase. El a povestit că a căutat peste tot inelul, chiar și în gunoi, dar nici urmă de el.

Supărarea când îmi vine rup cămașa de pe mine. Necazul când vine, nu mai poți să faci nimic, asta e viața, nu ai ce face. Eu am făcut tot ce trebuia făcut, că ea nu a fost atentă și a făcut ce a făcut, ea să spună ce a făcut.

Am vrut să fie ceva mai restrâns, m-am hotărât să îi dau inelul. I-am cumpărat un inel cu diamante, acum problema este prețul. Dacă era un inel oarecare și la un preț mai mic ziceam asta e, iau altul. Tremur de nervi. Vă dați seama să faci treabă cu un așa inel? M-am dus imediat acolo. Unde să îl caut? L-am căutat și în gunoi.(…) Problema e că suntem în construcție cu casa și poate era mai bine să bag banii în casă.„, a spus Armin Nicoară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini