Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Radu de la Chefi la Cuțite a slăbit 22 de kilograme. Cum arată acum. Aproape că nu o recunoști

Claudia Radu de la Chefi la Cuțite a slăbit 22 de kilograme. Cum arată acum. Aproape că nu o recunoști

GALERIE FOTO (2)

Claudia Radu a fost una dintre cele mai competitive participante din cadrul emisiunii Chefi la Cuțite. După ce a părăsit emisiunea, aceasta a decis că trebuie să facă o schimbare în viața ei. Primul lucru la care a lucrat cu sfințenie a fost aspectul fizic. Uite cât de mult a slăbit.

Cum a reușit să slăbească Claudia Radu

Claudia Radu a început să aibă un stil de viață foarte sănătos. Ea s-a preocupat să mănânce cât mai sănătos și să meargă regulat la sala de fitnes. În anul 2020 ea avea 153 de kilograme. De atunci și până acum a reușit să slăbească 22 de kilograme și spune că nu se va opri aici.

Acesta este rezultatul meu intermediar la un an de când am început sa îmi schimb stilul de viață, -22 kg.🤩 Am făcut și greșeli, am avut și momente în care mi-am dorit să renunț, doar sunt om și este absolut normal. 🤷‍♀️Poate unii vor spune că nu este mult, dar orice kg în minus contează. Si cel mai mult contează să nu renunți și să mergi înainte indiferent de obstacole. 🙌”, a scris Claudia Radu pe instagram.

Starea de sănătate i s-a îmbunătățit

Claudia Radu a declarat că se simte mult mai bine acum. Ea a spus că făcea multe greșeli alimentare care au făcut-o să fie obeză. Acum, după ce a slăbit 22 de kilograme simte că și starea ei de sănătate este una mult mai bună. A reușit să scape de durerile de spate cu care se confrunta și are mult mai multă energie pe timpul zilei.

Am descoperit că făceam multe greșeli în combinarea alimentelor și am aflat și care au fost cauzele pentru care m-am îngrășat atât de mult odată cu trecerea anilor.

Starea mea de sănătate s-a îmbunătățit considerabil, dorm foarte bine, durerile de spate au dispărut și am energie pe tot timpul zilei.🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️ Consum 5 mese pe zi (combinate corect, evident 🙃), iar nutriționiștii mei mă ajută în permanență cu sfaturi și ore de nutriție, sfaturi legate de antrenament și monitorizarea meselor.„, a mai dezvăluit concurenta.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: