Redactia.ro
Home » Sport » Claudio Caniggia este acuzat de soție! „Mi-a omorât copilul”

Claudio Caniggia este acuzat de soție! „Mi-a omorât copilul”

Claudio Caniggia, acuzații grave

Claudio Caniggia este acuzat de soție. Mariana Nannis, femeia care i-a stat alături 30 de ani, face dezvăluiri grave.

De curând s-a aflat că cei doi sunt în proces de divorț. Mariana a fost învitată la un post TV din Argentina, însă scandalul a început încă din aeroport. Avocații legendarului fotbalist au încercat să-i interzică să mai vorbească și cer o interdicţie pentru a nu-l mai ataca şi defăima pe Caniggia. Chiar și așa femeia a spus într-un interviu totul.

„Soțul meu e acum cu o prostituată. Îl ține toată ziua drogat. Vor ajunge la închisoare! Eu nu sunt separată de soțul meu, nici divorțată, nici nimic.Voi merge să discut cu avocații. Suntem căsătoriți de 33 de ani. Vă imaginați dacă aș spune toate lucrurile pe care le cunosc despre soțul meu?”, a declarat în direct.

Claudio Caniggia, fostul coechipier al lui Diego Maradona de la naționala Argentinei, ar avea o relație cu Sofia Bonelli, o ziaristă de 26 de ani. Mariana Nannis susține că în urmă cu 12 ani, în urma unui accident soțul său i-a omorât copilul.

„Azi, aş fi avut un fiu în vârstă de 12 ani. M-a împins pentru un pachet de cocaină. Nu i-a păsat că eram însărcinată în două luni şi jumătate. Mi-a omorât copilul. Am stat în spital 40 de zile”, a mai spus Mariana Nannis la postul TV din Argentina.

Claudio Caniggia, suspendat din cauza drogurilor

Celebrul atacant, în vârstă de 52 de ani a fost mai mereu în atenția presei. În 1992 s-a transferat la AS Roma, iar în martiei 1993 a fost depistat pozitiv pentru consum de cocaină. Atunci a şi a fost suspendat pentru 13 luni. În 1998, a ratat Campionatul Mondial pentru că a refuzat să se tundă. În 2002 a fost rechemat la națională. Nu a jucat niciun minut. Totuși a luat cartonașul roșu de pe banca după ce s-a certat cu un arbitru.
Totuși a adunat 50 de selecţii pentru „Pume” şi a marcat de 16 ori pentru echipa națională. În 1990 a devenit vicecampion mondial. Atacantul celebru pentru viteza sa a jucat pentru River Plate, Hellas Verona, Atalanta, AS Roma, Benifca Lisabona, Boca Juniors, Dundee, Glasgow Rangers, Qatar SC şi Wembley.

Citește și: Serena Williams a trimis-o acasă pe Şarapova! Meciul s-a terminat rapid

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini