Redactia.ro
Home » Știri » Clipe de coșmar în direct. O prezentatoare a leșinat în timpul unei emisiuni TV

Clipe de coșmar în direct. O prezentatoare a leșinat în timpul unei emisiuni TV

prezentatoare columbia

Clipe de panică într-un studio de știri din Columbia. O prezentatoare TV a leșinat brusc, în timpul unei transmisiuni live. Colegii s-au grăbit să-i ofere primul ajutor, iar emisiunea a fost întreruptă imediat. Imaginile surprinse sunt unele cu un puternic impact emoțional. Din fericire, acum prezentatoarea se simte mai bine și se află în plin proces de recuperare.

O prezentatoare a leșinat în direct în timpul unei emisiuni televizate

Prezentatoarei Elianis Garrido, în vârstă de 35 de ani, i s-a făcut rău în direct, în timp ce colegul său prezenta o știre. Femeia s-a prăbușit la pământ, sub ochii colegilor și cameramanilor. Emisiunea a intrat subit într-o pauză publicitară, în timp ce oamenii aflați în platou s-au grăbit să-i ofere femeii primul ajutor.

În imaginile surprinse de către camerele din studio se poate observa cum Elianis este întinsă pe o canapea din apropiere, în timp ce mai mulți colegi încearcă să o aducă înapoi în simțire.

Cum se simte în prezent Elianis Garrido

Elianis Garrido a fost dusă la spital pentru a fi supusă unor examinări detaliate și, după aceasta, medicii i-au prescris un tratament. Osorio, colegul ei, a comunicat că aceasta a avut dificultăți respiratorii și a oferit asigurări că Elianis se află sub stricta supraveghere a medicilor. „Totul este bine, Eli se simte perfect, nu vă faceți griji. Vă va suna în curând, vă vom ține la curent cu ce se întâmplă cu Eli”, i-a transmis prezentatorul mamei lui Elianis Garrido.

După ce a început să se simtă mai bine și și-a revenit din șocul suferit, prezentatoarea a postat un mesaj pe o platformă de socializare prin care și-a exprimat recunoștința față de cei care s-au îngrijorat cu privire la starea sa de sănătate. „Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje”, a fost mesajul scris de către Elianis Garrido pe pagina sa de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: